Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▪AAL▪ Stabiłny • Darmowy • Bezpieczny • Rekru [ON]

ЯоKат

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Witaj,

Chciałbym zaprezentować Ci serwer głosowy tworzony dla graczy,klanów,stowarzyszeń graczy i większych grup.Nasz serwer zlokalizowany jest w polskim data center,które oferuje najlepsze zabezpieczenia.Polska lokalizacja oferuje nam najmniejszy Ping z możliwych oraz szybką możliwość połączenia się z serwerem głosowym.Nasz serwer zaopatrzony jest w licencje AAL,ts3bot(wkrótce) oraz wspierany jest przez mniejszych youtube'rów.Naszym zadaniem jest skupienie graczy,klanów i zwyklych użytkowników na jednym serwerze.

-=-=-=-=-= IP =-=-=-=-=-
xxx

Opublikowano

hoho Czekałem tylko na tą reklamę mój Drogi Rokacie :D 

Bardzo nie polecam serwer z jednego bardzo ważnego powodu:

Administracja to hultaję i niecnoty ^^

Robią ataki na inne serwery teamspeak pod pozorem "testu maszyny" 

Jednak później wrzucają botka podpiętego który wysyła reklamę ich serwera. Bardzo nie ładne zachowanie :)

Z całego serca nie polecam tą Administrację :)

Tutaj dodaje rozmowę z jedną z ich wspólniczek która dzisiaj przyznała się że sami ją oszukali i ddos'owali ^^

kkkkpng_whxwreh.png

Pozdrawiam DjKuter ^^

Opublikowano

hoho Czekałem tylko na tą reklamę mój Drogi Rokacie :D

Bardzo nie polecam serwer z jednego bardzo ważnego powodu:

Administracja to hultaję i niecnoty ^^

Robią ataki na inne serwery teamspeak pod pozorem "testu maszyny"

Jednak później wrzucają botka podpiętego który wysyła reklamę ich serwera. Bardzo nie ładne zachowanie :)

Z całego serca nie polecam tą Administrację :)

Tutaj dodaje rozmowę z jedną z ich wspólniczek która dzisiaj przyznała się że sami ją oszukali i ddos'owali ^^

879331417120891865311.png

Pozdrawiam DjKuter ^^

Osoba "Julita" nie jest w naszej Administracji?Ataki na tą osobę?

To ona ukradła serwer pewnej osobe na gametris i potem wyczylania,że tworzy swój serwer.

Następne informacje o tej osobie to,że jest "dz×׹",która zakłada się o nagie zdjęcia.

Kolejne info -> oszukała osobe w Metinie na ponad 200 zł,więc złodzieji nie potrzebujemy.

A o reklamach prosze kierować wąty do wrogich serwerów ts3,ktorzy atakuja nas od dłuższego czasu

Opublikowano

Nie polecam, serwera ze względów, takich jak napisał @SerwerPROO99 , mogę potwierdzić dziecinne zabawy w "ddosy" autora tematu, muszę też przyznać, że DjKuter nie go końca zabezpieczył serwer przed niechcianymi sytuacjami lecz to już nie o tym piszemy, mogę wyjawić, że ja już pracuję nad nowym serwerem, który Sz. P. @ będzie mógł sobie "przetestować" :)

Również nie polecam bo "ts.EliteServer.pl", kto zna właściciela tego forum, oraz jego poprzednich serwerów metin2 ten zna jego zachowanie :) (nie mowa tu o RoKaT)

Opublikowano

Nie polecam, serwera ze względów, takich jak napisał @SerwerPROO99 , mogę potwierdzić dziecinne zabawy w "ddosy" autora tematu, muszę też przyznać, że DjKuter nie go końca zabezpieczył serwer przed niechcianymi sytuacjami lecz to już nie o tym piszemy, mogę wyjawić, że ja i DjKuter, pracujemy już nad nowym serwerem, który Sz. P. @ЯоKат będzie mógł sobie "przetestować" :)

Również nie polecam bo "ts.EliteServer.pl", kto zna właściciela tego forum, oraz jego poprzednich serwerów metin2 ten zna jego zachowanie :) (nie mowa tu o RoKaT)

Dziecinne zabawy?Co mnie interesuje następnu ts3?Spamer boty lub inne tego typu skrypty są dostępne w internecie,więc każdy ma prawo wrabiać moj serwer.Ataki wykonywane przez osoby trzecie nie są anonimowe .. Zamiast kopiować ip i podawać to tylko negatywnie opisujecie.

Co do Metin2 :

Mają strefe u nas?Mogą mieć,więc chejtować nie ts3 tylko metina..

Opublikowano

Dziecinne zabawy?Co mnie interesuje następnu ts3?Spamer boty lub inne tego typu skrypty są dostępne w internecie,więc każdy ma prawo wrabiać osob.Ataki wykonywane przez osoby trzecie nie są anonimowe .. Zamiast kopiować ip i podawać to tylko negatywnie opisujecie.

Ja wam nic nie będę wyjaśniał, udowadniał. Napisałem swoja opinię na temat waszych osób. Opinię ogólną stworzy społeczność która będzie to czytała :)

Pzdr 

*Atakując naszą maszynę nie mieliście do czynienia z osobami młodymi, faktem jest iż popełniłem parę błędów w zabezpieczeniu Jednak osoba dojrzała wpadła by na ts3 i powiedziała co można poprawić :)

Na tym polega "Polski Support TeamSpeak3" ^^

Opublikowano

Ja wam nic nie będę wyjaśniał, udowadniał. Napisałem swoja opinię na temat waszych osób. Opinię ogólną stworzy społeczność która będzie to czytała :)

Pzdr

Oszczerstwo napisane w twojej pierwszej odpowiedzi.Możesz mieć negatywny stosunek do mojej osoby,ale rozpisz swoją myśł..Chciałbym usłyszeć więcej.

Gdzie jest informacja na temay ddosow w "Julite"?Gdzie jest informacja na temat oszustwa?

Czekam na dowody,albo reportuje twój post za bezpodstawne obelgi.

Opublikowano

Oszczerstwo napisane w twojej pierwszej odpowiedzi.Możesz mieć negatywny stosunek do mojej osoby,ale rozpisz swoją myśł..Chciałbym usłyszeć więcej. Gdzie jest informacja na temay ddosow w "Julite"?Gdzie jest informacja na temat oszustwa? Czekam na dowody,albo reportuje twój post za bezpodstawne obelgi.

Proszę bardzo :)

Reportuj,Reportuj. 

Dowody posiadam, między innymi rozmowa na ts3 na które przyznajecie się do ataku i parę przydatnych informacji :)

Jednak nie jestem osobą która będzie to udostępniała publicznie; Tak jak napisałeś "nagrywanie osoby 3 jest karalna" ^^

Mogę to przesłać administracji w razie potrzeby :)

Opublikowano

Proszę bardzo :)

Reportuj,Reportuj.

Dowody posiadam, między innymi rozmowa na ts3 na które przyznajecie się do ataku i parę przydatnych informacji :)

Jednak nie jestem osobą która będzie to udostępniała publicznie; Tak jak napisałeś "nagrywanie osoby 3 jest karalna" ^^

Mogę to przesłać administracji w razie potrzeby :)

Nie miałeś prawa nagrywać mojej osoby,gdyż było to zrobiony w sposób nielegalny.Cala rozmowa dotyczyła ddosów jeszcze z przed rozmowy z Twoją osoba,gdyż pseudo "HoliHakier" i inni atakują z stresserków,aby minimalnie zamulić serwer.Jeżeli jesteś taki cwany,to przyznałeś się teraz do czynu karalnego.. Pozdrawiam i czekam na dalszy przebieg akcji..
Opublikowano

Nie miałeś prawa nagrywać mojej osoby,gdyż było to zrobiony w sposób nielegalny.Cala rozmowa dotyczyła ddosów jeszcze z przed rozmowy z Twoją osoba,gdyż pseudo "HoliHakier" i inni atakują z stresserków,aby minimalnie zamulić serwer.Jeżeli jesteś taki cwany,to przyznałeś się teraz do czynu karalnego.. Pozdrawiam i czekam na dalszy przebieg akcji..

Tak jak napisałem do "Julity" Czekam,Czekam na twój ruch ! ^^ Zgłoś to na policję :D Chętnie opłacę wszystko co będzie związane, nawet za paliwo mogę ci oddać by zobaczyć Ciebie :D

Opublikowano

Tak jak napisałem do "Julity" Czekam,Czekam na twój ruch ! ^^ Zgłoś to na policję :D Chętnie opłacę wszystko co będzie związane, nawet za paliwo mogę ci oddać by zobaczyć Ciebie :D

Następnu idiotyczny post z twojej strony,który nie posiada racji..Prosiłem o podanie konkretnych dowodów,że ataki przeprowadzone w twoim kierunku,Julitu był wykonany przez moją osobę.Niech Julita pochwali się swoimi oszustwami a tu ss

Screenshot_2014-11-27-22-30-42.png

Opublikowano

Dziecinne zabawy?Co mnie interesuje następnu ts3?Spamer boty lub inne tego typu skrypty są dostępne w internecie,więc każdy ma prawo wrabiać moj serwer.Ataki wykonywane przez osoby trzecie nie są anonimowe .. Zamiast kopiować ip i podawać to tylko negatywnie opisujecie. Co do Metin2 : Mają strefe u nas?Mogą mieć,więc chejtować nie ts3 tylko metina..

Nikogo nie "CHEJTUJĘ", wyrażam swoją opinię za całokształt (związany z serwerem teamspeak3). 

Nie będę prowadził z tobą dalszej konwersacji bo nie będzie ona miała większego sensu. 

Ps. co do "skryptów" czy też "ataków ddos" jak to zostało nazwane to śmiech na "resorach"

A co do "DDoS'ów" poczytaj w necie jaka jest za to kara. Jeżeli są dowody (nagranie) wystarczy zgłosić to do odpowiednich służb i czekać na rozwiązanie sprawy lecz po co tracić czas na takie osoby :).

Pozdrawiam. Myślę, że jest to mój ostatni komentarz w tym temacie, lecz może i też nie. Zobaczymy ja odpowiesz na to co napisałem :)

Yoł.

Opublikowano

Nikogo nie "CHEJTUJĘ", wyrażam swoją opinię za całokształt (związany z serwerem teamspeak3).

Nie będę prowadził z tobą dalszej konwersacji bo nie będzie ona miała większego sensu.

Ps. co do "skryptów" czy też "ataków ddos" jak to zostało nazwane to śmiech na "resorach"

A co do "DDoS'ów" poczytaj w necie jaka jest za to kara. Jeżeli są dowody (nagranie) wystarczy zgłosić to do odpowiednich służb i czekać na rozwiązanie sprawy lecz po co tracić czas na takie osoby :).

Pozdrawiam. Myślę, że jest to mój ostatni komentarz w tym temacie, lecz może i też nie. Zobaczymy ja odpowiesz na to co napisałem :)

Yoł.

Wyrażasz swoją opinie od ludzi,którzy przekazali Ci taką wiedzę... Wbiłeś kilka razy na ts3 i wychodzileś.. Prosiłem o dowody związane z atakami na Julite oraz dowody na oszustwo Jultiy..

Widzę,że wasze komentarze mają na celu hejtować..

Opublikowano

Wyrażasz swoją opinie od ludzi,którzy przekazali Ci taką wiedzę... Wbiłeś kilka razy na ts3 i wychodzileś.. Prosiłem o dowody związane z atakami na Julite oraz dowody na oszustwo Jultiy..

Widzę,że wasze komentarze mają na celu hejtować..

Czemu nadal ciągniesz temat Julity :0 To już Jej sprawa ^^ Ja tylko przekazałem ssa z rozmowy jaka wywiązała się między nami :) Jeśli chodzi o atak na mój serwer to taki dowód (Nawet dowody) istnieją, jednak zgodnie z polityką prawa nie będę przedstawiał tutaj rzeczy które w jakiś sposób będą upubliczniały twoje dane personalne :)

PS: Dodaje ssy jak dostaje info od Julity że też dostawała od Was ddosy :)

DDDDDpng_whxasra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...