Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak3, Najlepszy komunikator glosowy za FREE by tsONE.pl

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że "TeamSpeak3, Najlepszy komunikator glosowy za FREE by tsONE.pl"? Czy mam zrozumieć, że tsONE.pl stworzył komunikator glosowy Teamspeak3? :) Oj chyba nie! Ok, mniejsza w to. :)

Serwer mogę polecić, lecz jest mały minus są to niektóre osoby lecz nie będę ich tu wypisywał :)

TSONE.PL to jeden z nielicznych serwerów TS na którym masz wszystko za FREE. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania. Istniejemy od 2011 roku! mając przy tym światową pozycje!

Dobra kolejne kłamstwo! Nie wszystko jest za "FREE" jak to napisałeś :).

Cóż taka mała prezentacja a tyle kłamstw:

TSONE.PL to jeden z nielicznych serwerów TS na którym masz wszystko za FREE. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania. Istniejemy od 2011 roku! mając przy tym światową pozycje!

Wszystko za darmo

Czyli, wejdę na serwer i dacie mi np. Crystal za darmo?! :O Ok! :)

Kanały publiczne, prywatne i społecznościowe

Kanały społecznościowe, które to są? :)

Opublikowano

Oferujemy Wam również świetną zabawę, organizujemy różne Eventy w postaci: Konkursów, Quizów, Idola, Battle DJ i wiele innych okolicznościowych zabaw na których można zdobyć atrakcyjne i jedyne w swoim rodzaju nagrody.

Mamy wielką nadzieję, że spodoba Wam się klimat na naszym serwerze i będziecie nas częściej odwiedzać

Poza tym, oferujemy:

- Niepowtarzalny Klimat (U nas możesz wejść i porozmawiać na każdy temat)

- Darmowe Kanały

- Wszystko za darmo

- Niskie pingi

- Dorosłą administrację

- Miłą obsługę

- Eventy (różnego rodzaju zabawy)

- Online 24/7

- 1024 sloty

- Zabezpieczony

- Kanały publiczne, prywatne i społecznościowe

Opublikowano

Do powyższej odpowiedzi!

Rozumiem ze to reklama ale troche przesada. Serwer nie jest unikalny i podobny do 10 innych serwerów. Nie ma tam nic nadzwyczajnego pozatym ze właściciel tego setweta chodził po innych publicznych serwerach i prosił o współprace i przejście do niego. Osobiscie polecam tskie pomysły i zachecam male serwery do łączenia sie. Bo nic w tym nie ma zlego wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Do powyższej odpowiedzi!

Rozumiem ze to reklama ale troche przesada. Serwer nie jest unikalny i podobny do 10 innych serwerów. Nie ma tam nic nadzwyczajnego pozatym ze właściciel tego setweta chodził po innych publicznych serwerach i prosił o współprace i przejście do niego. Osobiscie polecam tskie pomysły i zachecam male serwery do łączenia sie. Bo nic w tym nie ma zlego wręcz przeciwnie.

Jest taka opcja jak edytuj... :)

Który właściciel? Pytam ponieważ było ich kilku :)

Opublikowano

Zadufany w sobie właściciel, przekonany o swojej nieomylności.

Brak jakiejkolwiek chcęci do podjęcia konwersacji, bezpodstawne bany wraz z alogicznymi powodami.

Podejmując z tą osobą dyskusje licz sie z tym, ze ostatnim jego argumentem będą słowa "to jest moj serwer i moje zasady".

Nie polecam 0/11

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam... Kiedy jeszcze Ivan prowadził tego TS'a chciało się tam siedzieć długimi godzinami, a teraz jest wszystko zje***ne... Stara nazwa i stara administracja była zaje***ta....

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Serwer się zmienił, poza tym Wasi ludzie latają teraz po innych serwerach i reklamują Was na siłę.

Nie polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer mocno średni.

Pikające "yncyfyszyn permyszyn" przy zakładaniu kanału od początku istnienia.

Generalnie wiele bugów.

Ludzie siedzieli tam jedynie z sentymentu, gdyż serwer kiedyś miał w sobie to coś.

Osoby, które prowadziły ten serwer - nie wypowiem się, gdyż nie znam zbyt dobrze.

Zawsze istniały jakieś przekręty, które nie mogły wyjść - kto ma wiedzieć, ten wie.

Natomiast większość Administracji przyjęta po znajomości - również osoby niewykwalifikowane.

Brak podejścia do Użytkownika po ludzku, natomiast w sposób biurokratyczny.

Na początku na polskich maszynach, potem na holenderskich.

Serwer przechodził z rąk, do rąk. Ciągłe zmiany, mało stabilne.

Niestety, nie poradził sobie z atakami DDoS. Ciągłe problemy.

Powód tutaj tkwi w marnym podejściu technicznym, mimo naprawdę dobrych chęci.

Administracja ogłosiła, że serwer kończy swoją działalność 20.02.2015, a po tym czasie zapewne będzie powstawało wiele podróbek serwera, huh..

Opublikowano

Serwer mocno średni.

Pikające "yncyfyszyn permyszyn" przy zakładaniu kanału od początku istnienia.

Generalnie wiele bugów.

Ludzie siedzieli tam jedynie z sentymentu, gdyż serwer kiedyś miał w sobie to coś.

Osoby, które prowadziły ten serwer - nie wypowiem się, gdyż nie znam zbyt dobrze.

Zawsze istniały jakieś przekręty, które nie mogły wyjść - kto ma wiedzieć, ten wie.

Natomiast większość Administracji przyjęta po znajomości - również osoby niewykwalifikowane.

Brak podejścia do Użytkownika po ludzku, natomiast w sposób biurokratyczny.

Na początku na polskich maszynach, potem na holenderskich.

Serwer przechodził z rąk, do rąk. Ciągłe zmiany, mało stabilne.

Niestety, nie poradził sobie z atakami DDoS. Ciągłe problemy.

Powód tutaj tkwi w marnym podejściu technicznym, mimo naprawdę dobrych chęci.

Administracja ogłosiła, że serwer kończy swoją działalność 20.02.2015, a po tym czasie zapewne będzie powstawało wiele podróbek serwera, huh..

Serwer wyłącze jutro, bo wyłącze im licencję, chyba, że mają jakąś zapasową.

Podsumuję tutaj co się wydarzyło ostatnio:

- w związku z końcem mojej licencji kupiłem większą 1024 sloty na mój serwer oraz drugi TS-P*G.PL

- podjąłem się reaktywacji ts.ne*.pl na moim serwerze.

- Doszliśmy z Mistrzem do współpracy. Ja gwarantuje mu maszynę, sloty, domene i jestem właścicielem wyżej wymienionych, jednak Miszczu jest główny adminem na serwerze PSG. Coś co kiedyś było dobre nie może się zmarnować.

Mam tylko taką nadzieje, że osoby, które mają możliwości nie będą nam tego utrudniały, jak miszczu jak ja gramy fair w stosunku do innych i tego samego oczekujemy.

Serwer TsOne jak jutro zniknie zapraszam do mnie na mój serwer, ponieważ reaktywuje neta u mnie. Osoby z PSG, które chcą być na tsie miszcza zapraszam za jakieś 2-5 dni maksymalnie na TS-P*G.pl na nowy serwer Miszcza.

PS: Nie, nie kupiłem od Ivvana bazy danych dawnego neta. krążą takie mity, ale nie :D nie kupiłem :)

Pozdrawiam właścicieli

Kotleta nie.

Yuri

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...