Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xantis.pl ~ Reaktywacja !

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server sam w sobie nie ma nic innowacyjnego, nic ciekawego - moim zdaniem. Jest teraz tyle dobrych rzeczy, które można wykorzystać przede wszystkim na serverze easy/medium, a tutaj naprawdę niczego nie widzę. 

xdnXBJo.png

Opublikowano
[DEV]Maxkrik

[HA]Xray

Heheszky. 

Ciekaw jestem ile ustoi, btw. znów strona z emperiusa będzie? Czy tym jakaś inna? 

No nic, powodzenia chłopaki. 

Jakieś zmiany będą oprócz tego co było? Generalnie widzę bardzo dobrą robotę w wykonywaniu polecenia CTRL+C i CTRL+V. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja daje tylko maszynę pod ten serwer(ludzie spamowali o reaktywacje, więc daję taką możliwość). Będzie stał tak długo jak techniką będzie się chciało bawić. Na nic więcej nie mam wpływu. Aczkolwiek mam nadzieję że to ostatnia reaktywacja i postoi długo. Ja mogę zagwarantować tylko że serwer będzie stabilny i bez lagów. Zabezpieczenia przed ddosami robią swoje.

Także nie pozostało mi nic innego jak tylko polecić.

Opublikowano

strona jest zabezpieczona tak czy siak gralo 1k os wiec reaktywujemy ;-)

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

hm, jak dla mnie wieje nudą ;x lecz powodzenia ^^ lookne jeszcze w prezke gdy będzie w oficialnej publikacji :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Co z tego? Gratuluję dobrze dobranej ekipy! Ray, czego chcieć więcej. Rozkapryszony dzieciak. [HA]? Błagam, może technik? Powodzenia przy serwerze, o ile wytrwa dłużej niż kilka dni!

Opublikowano

strona jest zabezpieczona tak czy siak gralo 1k os wiec reaktywujemy ;-)

Ty tak serio ? Jutro zarzuce tutaj waszym pro skryptem na licznik który liczy x3 i pokazuje tylko parzyste liczby bo dzisiaj nie chce mi się isć już po dysk zew. ;)

Serwera nie polecam , kozaki poblokowali mojego vpna w ipfw xD

Poprawiliście chociaż tego xss-a ? Za  pare dyszek wam zrobie ;]

tak tylko przypomne.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

[DEV]Xray? o k***a hahahahaha, jak ten koleś nic nie potrafi, zapewne jest wgrana czysta deila bo nawet kopii xantisa nie mieliście i nie porównujcie go do tego, btw mogliście chociaż ssy zrobić sami a nie na żywca kopiować, beka beka, od razu mówię że DEVELOPER XRAY rozdaje gmki na tsie, także trochę poliżecie i macie.

btw.

Komnata V3 naprawiona?

Dungeony naprawione?

nie kojarzcie mnie nawet z tym syfem bo ja tutaj nic wspólnego nie mam.

nawet ssy zajebaliście z starej prezentacji, wiecie że tam mój nick wgl. jest? hahaha

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

[DEV]Xray? o k***a hahahahaha, jak ten koleś nic nie potrafi, zapewne jest wgrana czysta deila bo nawet kopii xantisa nie mieliście i nie porównujcie go do tego, btw mogliście chociaż ssy zrobić sami a nie na żywca kopiować, beka beka, od razu mówię że DEVELOPER XRAY rozdaje gmki na tsie, także trochę poliżecie i macie.

btw.

Komnata V3 naprawiona?

Dungeony naprawione?

nie kojarzcie mnie nawet z tym syfem bo ja tutaj nic wspólnego nie mam.

nawet ssy zajebaliście z starej prezentacji, wiecie że tam mój nick wgl. jest? hahaha

Mówi ten co tez na tym serwerze nic nie zrobil. 

Bugów nasiane jak nie wiem. Znajdziesz jednego i masz drugiego :)

Nie polecam ze względu na Team jak i bugi.

Opublikowano

Mówi ten co tez na tym serwerze nic nie zrobil. 

nic? haha:> skoro mi co 30 minut spamowałeś 'kiedy dostane coś za topke?!?!?!?!?!? odbanujecie mnie za wh???!?!?!? pslplspls' to się dziwisz, nie cytuj już moich postów bo patrząc na twoją zawartość to wielki technik & developer z ciebie, no no.

nadal nie polecam, czysta deila więcej bugów niż na xantisie, nadal jest tam yangbug który daje 1kkk mordeczki

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty tak serio ? Jutro zarzuce tutaj waszym pro skryptem na licznik który liczy x3 i pokazuje tylko parzyste liczby bo dzisiaj nie chce mi się isć już po dysk zew. ;)

Serwera nie polecam , kozaki poblokowali mojego vpna w ipfw xD

Poprawiliście chociaż tego xss-a ? Za  pare dyszek wam zrobie ;]

tak tylko przypomne.

Ktoś cię zablokował w firewalu? Napewno nie ja ;) Za maszynę ja odpowiadam. Spróbuj z innego syfu zrobić nam ddosa może ci się uda wywołać laga na 1sek(zebezpieczenia przeciw debilą mam). Zablokowanie xss'a? Hmm załatanie tego trwało 2minuty + kilka sekund.

Ty ale ty się do maszyny przecież włamałeś, co nie? Może jeszcze powiedz że przez xss'a? Proszę cię daj żyć bo większego debila nie widziałem. 

Opublikowano

Nie polecam serwa.

Z jakiego powodu serwer upadł?

Włam na str, eq z navi, nieudolność administracji.

Nie polecam, bo tu będzie jeszcze gorzej bez imagusia. xD

Jak zrobić kd na +7?

Opublikowano

Prosze nie uruchamiajcie nawet tego. Nie szkoda wam ludzkiego czasu ktory ludzie zmarnuja dla tego scierwa? Tak gralem tutaj i dlatego wlasnie juz nie zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...