Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na czat.

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na czat bo napisałem:

bez jaj ze 15k uri mi sie zawsze wydawalo za 10k uri. I dostalem bana na tydzień za brak kultury. Czy to było nie kulturalne? :D

Opublikowano

bez jaj ze 15k uri mi sie zawsze wydawalo za 10k uri. I dostalem bana na tydzień za brak kultury. Czy to było nie kulturalne? :D

Pisz do suppa, ale pamiętaj, ze jeżeli było inaczej to nawet nie masz co, oni to sprawdzają. Nie raz pisałem ;) 

Opublikowano

Na pewno nie chodzi tutaj o tą pojedyncza wypowiedź, a  o całokształt prowadzonej rozmowy. Tylko dziwi mnie, że aż na 7 dni.  o.O

Opublikowano

Według naszych CM'ów to najlepiej nic na chacie nie pisać, zdarza się też, że CM'owie dają kicki/bany zupełnie za nic. Można nawet wyłapać bana na konto jeśli zaczniemy pisać CM'owi co źle zrobił [Jeśli faktycznie coś źle zrobił]. Trudno, to nie my decydujemy kto zostaje CM'em, trzeba się z tym pogodzić. Niekiedy na chacie są pustki bo aż strach pisać cokolwiek żeby kicka ew. bana  nie dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...