Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy czy wypali.

Jak dla mnie kolejny z milionów serwerów pvp których jest wiele.

Te coś co odpowiada z kolor tekstu gównianie wygląda.
Dlaczego czcionka w każdym miejscu jest inna ?
Mapki ładne.
System rankingu miałem pisać, ale zrezygnowałem, to po co piszesz że autorski ?

--
Pozdrawiam Padaambo

Jeśli pomogłem to daj like :3

Opublikowano

Zobaczymy czy wypali.

Jak dla mnie kolejny z milionów serwerów pvp których jest wiele.

Te coś co odpowiada z kolor tekstu gównianie wygląda.

Dlaczego czcionka w każdym miejscu jest inna ?

Mapki ładne.

System rankingu miałem pisać, ale zrezygnowałem, to po co piszesz że autorski ?

--

Pozdrawiam Padaambo

Padambo.. Powoli mnie zadziwiasz,,, 

Gdybym dał Ci tego Spigota, którego mam na dysku z pewnością inaczej byś się wypowiedział a ranking dostał bym w trybie natychmiastowym.

Nie tłumacz się, że tylko wypowiedziałeś się na temat serwera, ponieważ oboje znamy prawdę.

Ps: mam w zanadrzu 2 programistów i z pewnością podołają takiemu wyzwaniu i proszę Cię.. Nie obrażaj ich w odpowiedzi, która zapewne dodasz.

Pozdrawiam Cię jak i ludzi, którzy to czytają.

Spigota jak i jego reszty pluginów NIE DOSTANIESZ

Zacznij zachowywać się doroślej Padaambo. (Chodzi mi tutaj również o Skype jak i TeamSpeak3) Szczegółów nie podam, ponieważ moja wypowiedź nie miała na celu obrażenia Twojej osoby.

Mógłbym napisać, że jesteś kolejnym z setek programistów, którzy piszą miedzy innymi pluginy, które już kiedyś powstały, lecz nie zrobie tego, ponieważ uważam, że coś robisz a nie siedzisz na d***e, przy komputerze i grasz w gierki pożerające mózg. Zauważ, że mimo wszystko też próbuje coś robić a świat Minecraft nie ma określonej liczby serwerów, regulaminu wiec można je robić na potęgę a osoby takie jak ty hejtują to pod adresem właściciela np. "jest już setki takich serwerów, nic orginalnego" są idiotami. Dlaczego?

Ponieważ serwer jeszcze nie wystartował a Ty nie możesz znaleźć innych argumentów. I nie szukaj ich teraz tylko poczekaj do Grudnia.

Uważałem Cie za jednego bardziej ogarniętego programistę, lecz teraz stwierdzam, że jesteś idiotą. Chcesz mieć wszystko na potęgę a za plugin kamcia zaśmiecisz sobie nawet kanał na YT co prawie się stało. (tak, uważam, że reklamy serwerów to zaśmiecanie)

Od 4 lat tworze serwery. Byłem właścicielem w MinecraftPolska, TheMinecraft a co za tym idzie głównym zarządcą serwera. Nie pytaj czemu już nie jestem, ponieważ odpowiedz jest banalna. "Życie mi na to nie pozwoliło"

Tworząc kilka miesięcy autorski serwer, który miałby za zadanie zarobić na siebie i na opłaty, grało przynajmniej 100+ trzeba mieć OGROMNE fundusze. I nie spieraj się zemną. Mogę nawet wypisać Ci wszystkie ceny jakie wchodzą w grę uwzględniając sponsoring w ("").

Jednym z takich projektów jest mój projekt ModernPoland, który stanął w miejscu z powodu braku pieniędzy,

ModernPoland:

http://www.mpcforum.pl/topic/1301818-modernpoland/#entry11111634

World of War

http://www.mpcforum.pl/topic/1310295-world-of-war/#entry11178375

Pozdrawiam gorąco.

łapka!

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Mapy całkiem fajnie wyglądają (ss z prezentacji), aczkolwiek jak na zapowiedź, to naprawdę skromnie, gdyż nic nie zachęciło mnie do gry.

Mimo to wpadnę, ponieważ jestem ciekawy, co tam zwojowaliście. :)

Opublikowano

No no zapowiada się epicko :33 zagram napewno ! - TheRaZerPL ;*

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

Padambo.. Powoli mnie zadziwiasz,,, 

Gdybym dał Ci tego Spigota, którego mam na dysku z pewnością inaczej byś się wypowiedział a ranking dostał bym w trybie natychmiastowym.

Nie tłumacz się, że tylko wypowiedziałeś się na temat serwera, ponieważ oboje znamy prawdę.

Ps: mam w zanadrzu 2 programistów i z pewnością podołają takiemu wyzwaniu i proszę Cię.. Nie obrażaj ich w odpowiedzi, która zapewne dodasz.

Pozdrawiam Cię jak i ludzi, którzy to czytają.

Spigota jak i jego reszty pluginów NIE DOSTANIESZ

Zacznij zachowywać się doroślej Padaambo. (Chodzi mi tutaj również o Skype jak i TeamSpeak3) Szczegółów nie podam, ponieważ moja wypowiedź nie miała na celu obrażenia Twojej osoby.

Mógłbym napisać, że jesteś kolejnym z setek programistów, którzy piszą miedzy innymi pluginy, które już kiedyś powstały, lecz nie zrobie tego, ponieważ uważam, że coś robisz a nie siedzisz na d***e, przy komputerze i grasz w gierki pożerające mózg. Zauważ, że mimo wszystko też próbuje coś robić a świat Minecraft nie ma określonej liczby serwerów, regulaminu wiec można je robić na potęgę a osoby takie jak ty hejtują to pod adresem właściciela np. "jest już setki takich serwerów, nic orginalnego" są idiotami. Dlaczego?

Ponieważ serwer jeszcze nie wystartował a Ty nie możesz znaleźć innych argumentów. I nie szukaj ich teraz tylko poczekaj do Grudnia.

Uważałem Cie za jednego bardziej ogarniętego programistę, lecz teraz stwierdzam, że jesteś idiotą. Chcesz mieć wszystko na potęgę a za plugin kamcia zaśmiecisz sobie nawet kanał na YT co prawie się stało. (tak, uważam, że reklamy serwerów to zaśmiecanie)

Od 4 lat tworze serwery. Byłem właścicielem w MinecraftPolska, TheMinecraft a co za tym idzie głównym zarządcą serwera. Nie pytaj czemu już nie jestem, ponieważ odpowiedz jest banalna. "Życie mi na to nie pozwoliło"

Tworząc kilka miesięcy autorski serwer, który miałby za zadanie zarobić na siebie i na opłaty, grało przynajmniej 100+ trzeba mieć OGROMNE fundusze. I nie spieraj się zemną. Mogę nawet wypisać Ci wszystkie ceny jakie wchodzą w grę uwzględniając sponsoring w ("").

Jednym z takich projektów jest mój projekt ModernPoland, który stanął w miejscu z powodu braku pieniędzy,

ModernPoland:

http://www.mpcforum.pl/topic/1301818-modernpoland/#entry11111634

World of War

http://www.mpcforum.pl/topic/1310295-world-of-war/#entry11178375

Pozdrawiam gorąco.

łapka!

Czcionkę powiększyłeś żeby mnie przestraszyć ?

Co do twoich projektów:

1. Wiele o tobie słyszałem, lepiej nie powtarzać.

2. Projekty:

ModernPoland

World of War

Padły przez twoje wymyślanie, oraz kieską ekipę [tak mi mówią i mówili].

Na temat twojej ekipy:

1. Nie potrafi wstawiać rekordów SRV.

2. Nie potrafi podpiąć domeny do CF.

3. Wymyśla w c**j, mowa tu o Auto Logowaniu bungee, z ciekawości napisałem do kamcia, który sam stwierdził że nie pisał auto logowania przez bungee.

4. Gubicie się w kłamstwach.

5. Twoi "technicy" nie potrafią zarejestrować cmd z poziomu pluginu.

6. Mnie radze nie wkurwiać, sortik z ZaczPvP poznał moją wiedzę dotyczącą bungee.

7. Serwer jest jak milion innych ?

Czemu?

Hmmm.

Może dlatego ze teraz wszędzie są "autorskie" pluginy, oraz projekt cpvp.pl jest niemal tym samym.

--

Pozdrawiam Padaaambo

@adnotacja

Zmień tą czcionkę w poście bo jakoś gównianie wygląda.

Jeśli pomogłem to daj like :3

Opublikowano

No nie powiem.. Może samo graficzne przedstawienie serwera nie powala i najpiękniejsze nie jest, ale przyciąga uwagę. Serwer ma duże szanse wypalić, trzymam za Was kciuki i gorąco pozdrawiam! ;)

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Mapy całkiem fajnie wyglądają (ss z prezentacji), aczkolwiek jak na zapowiedź, to naprawdę skromnie, gdyż nic nie zachęciło mnie do gry.

Mimo to wpadnę, ponieważ jestem ciekawy, co tam zwojowaliście. :)

Dziękuję serdecznie za rady! chętnie z nich skorzystamy :)

No no zapowiada się epicko :33 zagram napewno ! - TheRaZerPL ;*

Bardzo nam miło :)

No nie powiem.. Może samo graficzne przedstawienie serwera nie powala i najpiękniejsze nie jest, ale przyciąga uwagę. Serwer ma duże szanse wypalić, trzymam za Was kciuki i gorąco pozdrawiam! ;)

_LillyPL_

Miło mi to słyszeć droga _LillyPL_ :)

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Ile będzie trybów PvP?

- One shot one kill  >>> Sama nazwa wskazuje

- Wejdz! Walcz! Zwyciężaj!  >>> Klasyczne PvP  + chest's

- 1 VS 1 >>> Sama nazwa wskazuje 

Reszta to niespodzianka :) 

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Już wkrótce, w pełni dostępna będzie nasza oficjalna strona internetowa a tym czasem zachęcam do Lajkowania Fanepage :)

www.facebook.com/theonlinemc

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Tak serio to ta reklama psuje zajebistość serwera :/

Masz rację, serwer jest orginalny lub jak to nazwałeś po prostu z*******y :)

Stwórz coś lepszego Marcinie i mi podeślij :D

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...