Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem - drżąca mapa ;/.

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po 2 dniach nieobecności na lolu zauważyłem dziwny problem. I nie chodzi mi tutaj o lagi, trudno to nazwać lagami bo mam jakieś ~ 120 FPS. Gdy się poruszam drży mi mapa. I to na wszystkich możliwych ustawieniach graficznych, począwszy od "Bardzo nisko" do "Bardzo wysoko". Gdy stoję w miejscu takiego problemu nie mam. (Mowa o nowym SR).

I co mam teraz zrobić? Mieliście tak kiedyś?

Pierwsze co teraz zrobie to spróbuje naprawić klienta. Jak macie jakieś pomysły piszcie, dzięki z góry :D.

Opublikowano

Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Może tak. Ja gram na zablokowanej kamerze, może to śmieszne no ale tak się nauczyłem od samego początku.

Jak się poruszasz to mapa stoi w miejscu a postać idzie, nie? Chyba logiczne. Teraz odnoszę wrażenie jakby ta mapa wykonywała delikatne ruchy, przesunięcia etc.

Opublikowano

Nie wiem czy o to Ci chodzi ale mam tak, że jak spojrze na inną linię (która walczy i straciła powiedzmy połowe HP) to jak przesunę tam kamerę to dopiero widzę jak oni tracą te HP. Tak jakbym miał laga.. albo słysze dopiero odgłosy upadającej wieży mimo, że padła kilka minut temu.

Opublikowano

@bronz smurf to jest dlatego ponieważ lol nie pobiera wszystkich danych tylko te w okół ciebie, jakby rejestrował dokładnie co sie dziaje na całej mapie to nie dałoby się grać bo pobierałby sporo prędkości neta. Też tak mam jak np gram na midzie spojże na bota to tak zlaguje np. ktoś przez 1 sec idzie tyłem itd.

Wracając do tematu format nic nie pomoże, jak samochód nie działa to nie wysiadasz i wsiadasz. Polecam zrepailować lola, update sterowników

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

też kiedyś najarany grałem ale jak pizda zeszła to wszystko było po staremu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...