Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xCraft

xCraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

150 gb ram i serwer hostingowy? To jakiś fejk? Przecież nawet nie macie domeny .pl wykupionej, poza tym dysk 300 gb a ram pół z tego. Coś tutaj nie pasuje, nawet hosting na którym macie serwer nie ma nic takiego w ofercie. Myślę, że robienie ludzi w "balona" ich nie przyciągnie. Gildie z internetu, myślę że na tak słaby tryb powinniście zainwestować w autorskie.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

150 gb ram i serwer hostingowy? To jakiś fejk? Przecież nawet nie macie domeny .pl wykupionej, poza tym dysk 300 gb a ram pół z tego. Coś tutaj nie pasuje, nawet hosting na którym macie serwer nie ma nic takiego w ofercie. Myślę, że robienie ludzi w "balona" ich nie przyciągnie. Gildie z internetu, myślę że na tak słaby tryb powinniście zainwestować w autorskie.

po co komu autorskie gildie skoro jest równy autorskiemu plg w internecie?

tak słaby tryb? ;O

zrób lepszy to pogadamy

+ coś ci sie zera pomyliły ;c

cho

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxCraftPL

Nie mi się kolego pomyliły, tylko poprawiłeś 25 listopada o godzinie 20:04 czyli 2 minuty przed napisaniem komentarza, szkoda nie udało się zrobić ze mnie de*ila.. Survival + gildie to teraz co drugi polski serwer. Mógłbyś pomyśleć nad czymś nowym, połączenie gildii oraz broni, coś typu CS:GO :)

21360029155458667764.jpg

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxCraftPL

Nie mi się kolego pomyliły, tylko poprawiłeś 25 listopada o godzinie 20:04 czyli 2 minuty przed napisaniem komentarza, szkoda nie udało się zrobić ze mnie de*ila.. Survival + gildie to teraz co drugi polski serwer. Mógłbyś pomyśleć nad czymś nowym, połączenie gildii oraz broni, coś typu CS:GO :)

21360029155458667764.jpg

no co 2 polski serwer

ale zobacz że większość to jakieś gówna

Opublikowano

Hmm serwer świetny fajna atmosfera miła administracja zachęcam do włażenia i grania.

Mam nadzieję ,że zaraz znowu zacznie działać ,że tak napisze po problemach technicznych :D .

(Ziomciu62).

Pamiętajcie o tym co napisaliście :) ,,Nie padniemy po 2 dniach''

Opublikowano

No jednak nie dotrzymali słowa i padli po kilku godzinach.... :P

Opublikowano

Hmm serwer świetny fajna atmosfera miła administracja zachęcam do włażenia i grania.

Mam nadzieję ,że zaraz znowu zacznie działać ,że tak napisze po problemach technicznych :D .

(Ziomciu62).

no i serwer działa ;q

tylko musimy znow prezentacje zrobic xD

No jednak nie dotrzymali słowa i padli po kilku godzinach.... :P

a nie martw sie dotrzymaliśmy słowa kolego ;C

cho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...