Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonywanie operacji w niewidocznym okienku

vanzil1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym napisać programik, który będzie robił daną czynność za mnie, ale nie chce żeby mi przeszkadzało to w korzystaniu na komputerze, dlatego czy można zrobić coś takiego że program będzie klikał to i owo myszką w aplikacji  tak żeby mi to nie przeszkadzało? Tzn, żebym nie musiał mieć otwartej tej aplikacji ani nic, lub żebym mógł w tym czasie grać w gre a on w tle sobie robi moją czynność. Nie wiem może da sie ukryć to okienko jakos w którym ma to działać ? Chodzi praktycznie o kilka kliknięć myszką za pomocą mouse click, zapętlone i wykonywane co jakiś czas. Program ma za zadanie wcześniej włączyć tą aplikacje, może da się to od razu ukryć ? Dziękuje za porady i pomoc smile.png

PS. Jakiej najlepiej funkcji używać do odnajdywania elementu w który ma kliknąć jeżeli będzie to działać w tle? Bo rozumiem ze pixel search nie będzie działać.

Opublikowano

funkcja ControlSend, ale w praktyce ciężko uzyskać to o czym mówisz.

Potwierdzam, nasze akcje często koligują z akcjami wykonywanymi przez funkcję ControlSend/ControlClick.

Jeżeli naprawdę chciałbyś mieć coś takiego, co nie miesza nam w klawiaturze to wybierz opcję pakietów.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...