Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szybszy sposób na reset gry League of Legends?

DJJAYMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, gdy rozpoczynam rundkę w lola czasami mam duży ping ( ok.110-150). Po odświeżeniu całej gry ping utrzymuje się na 50-60 pingu, lecz reset jest troszku długi. Dlatego, chciałbym się was spytać, czy istnieje jakaś komenda albo sposób na szybszy reset gry. Normalnie trzeba wejść na ESC i opuść grę, a następnie kliknąć w LoLClient "odśwież ponownie",jednak ten sposób jest trochę irytujący dla mnie.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Zamykanie procesu League Of Legends i potem jesteś w LoLClient i klikasz odnów połączenie - polecam grać w oknie wtedy szybciej leci.

...................\/...................

Opublikowano

Zamykanie procesu League Of Legends i potem jesteś w LoLClient i klikasz odnów połączenie - polecam grać w oknie wtedy szybciej leci.

To już ten normalny sposób wydaję się szybszy :D Windows 8.1 długo u mnie wczytuje Menadżer zadań :) 

Opublikowano

Dlatego wczytaj przed grą i potem korzystaj. 

Opublikowano

Jest wyjście z sytuacji,kupienie lepszego komputera :)

Komputer jest dobry ^^ Na najwyższych + rozdzielczość FullHD od 100 fps w górę. Mi chodzi ogólnie, czy po prostu istnieje jakaś komenda na szybsze odświeżenie gry ;) Żeby nie klikać tego opuść grę, czekać 5 sekund, i tak dalej :p

Opublikowano

To już ten normalny sposób wydaję się szybszy :D Windows 8.1 długo u mnie wczytuje Menadżer zadań :)

prawym na start i menedżer zadań - to chyba dziala szybciej dużo. niestety nie robiłem tego na win 8.1 ale pamiętam że też się długo wczytywało, ale spróboj właśnie prawym na start kliknąć. powinno byc szybciej 

Opublikowano

Chyba nie ma żadnych komend, bo w większej skali nie jest to potrzebne. Pozostaly Ci jedynie wskazówki wyżej.

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

Spróbuj tak:

Gdy jesteś podczas loading screenu to na pasku narzędzi na pulpicie naciśnij "Pokaż ukryte ikony" i wybierz lola. Wtedy po wyjściu z gry po prostu spróbuj połączyć poprzez tego lola wybranego. Może pomoże.

Opublikowano

Po pierwsze: skoro za pierwszym razem masz duży ping, a po restarcie mniejszy to masz jakiś kurewski syf na kompie. 

Po drugie: jeśli grasz na super ultra high ustawieniasz w +100 fpsach (lol, po co tyle? xD) to powinno się wczytywać bardzo szybko. Możesz kupić dysk SSD i wtedy będzie się wczytywać 1/10 tego czasu.

Spróbuj podczas gry rozłączyć neta i ponownie połączyć. Zreconnectujesz się, ale gra nie będzie się musiała od nowa wczytywać. Chociaż ja wolałbym poszukać czemu ping za pierwszym razem jest taki duży i tam próbować naprawiać problem, a nie szukać sposobu na szybsze wczytywanie.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...