Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum,Reklama Potrzeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie potrzebuje ludzi od reklamy yt ,oraz prezentacji i od forum.Wszystko jest gotowe poniewaz reaktywuje swoj ostatni serwer kto wie to wie.Wiecej informacji na gg pisze z telefonu i ciezko mi sie pisze. Gg 51629098

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Nie polecam, pisałam do gościa na GG. To nawet nie potrafi odpisać kiedy się go pytałam co to będzie za serwer i tak dalej.

Opublikowano

Witam tak jak w temacie potrzebuje ludzi od reklamy yt ,oraz prezentacji i od forum.Wszystko jest gotowe poniewaz reaktywuje swoj ostatni serwer kto wie to wie.Wiecej informacji na gg pisze z telefonu i ciezko mi sie pisze. Gg 51629098

Tak trudno ruszyć Ci dupe i popatrzeć czy youtuberzy nie wystawiają tematów na mpc / nie zostawiają kontaktu do siebie pod filmami?

Nie polecam jak kolega z góry.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

nie polecam, kompletny idiota i pustak, nic nie potrafi dlatego posługuje się innymi osobami, jego ortografia i składnia zdań jest na najwyższym poziomie (kto miał konto na forum xantisa ten wie) nie mówię że ja jestem jakiś super 1000 ale serio, co drugie jego słowo gdy został wywalony z teamu to było k***a serwer padnie, c*****e pliki, k***a k***a k***a k***a itepe, a teraz stawiasz na nich serwer? damn, odradzam współpracy, gdybym miał jego stare gg dałbym ssy z gg jaką ma kulture, buźka

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...