Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysypywanie się css'a na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od jakiegoś czasu mam problem z wysypującym się stylem na serwerze na hostingu webd.pl (tak, wiem szit, od następnego miesiąca przenoszę się na ovh, na vps). Strona ma adres www.dota2center.pl. Styl nie wysypywał się na początku. Z czasem na niektórych komputerach był z tym problem. Aktualnie nie mogę niczego oprócz panelu administracyjnego w wordpressie otworzyć, tak, aby styl się załadował. I nie jest to raczej wina WP, bo z phpbb na tym serwerze było to samo.

Reinstalacja nie pomogła ani w jednym, ani w drugim przypadku.

Czy jest jakiś sposób, aby temu zapobiec?

Czy przeniesienie strony na inny hosting pomoże?

Opublikowano

Z tego co tu widzę, to serwer nie "wywala" żadnych błędów, więc problem nie leży po stronie serwera lecz w źle napisanym szablonie. Spróbuj wgrać inny szablon, lub w ogóle nie wgrywać (użyć stockowego) i zobacz czy problem nadal występuje. 

@Edit

Stylu nie da się wyświetlić w przeglądarce, tylko od razu go pobiera. Spróbuj napisać prostą stronę zawierającą dołączony styl css i zobacz czy problem nadal występuje. Jeżeli tak, niestety jest to wina hostingu.

Pumpernikiell.png

Opublikowano

Spróbuję zrobić tak jak pisałeś tą prostą stronę z CSS. Co do pomocy technicznej to wolałbym nie czekać do poniedziałku, zwłaszcza, że niedługo kończy mi się okres rozliczeniowy.

Opublikowano

Dziwne jest to, że pobiera CSS zamiast go odpalić.

Sprawdź rozszerzenie jak mówi @UP, sprawdź czy wszystkie klamry - {} - są domknięte. Ewentualnie sprawdź jak wygląda link do pliku CSS od strony serwera.

Opublikowano

Aktualnie zainstalowałem apache na vps i tam będę sprawdzał, czy to wina serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...