Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plotki o Hitlerze ?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie możliwe a w każdym bądź razie ja w to nie wierze ja znam wersję taką że sam popełnia samobójstwo z powodu swojeje życiowej porażki

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie możliwe a w każdym bądź razie ja w to nie wierze ja znam wersję taką że sam popełnia samobójstwo z powodu swojeje życiowej porażki

W sumie, ja też w tą wersję wierzę. Ale nie wiadomo czy mogło się tak stać czy nie !

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

jak ten z ta zamazaną gębą to hitler, to ja jestem tą zakonnicą co go znalazła...

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Mój ulubiony fragment: Uzbrojony w watykańską mapę skarbów popłynął do Argentyny i Paragwaju w poszukiwaniu złota jezuitów.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

WATYKAŃSKA MAPA SKARBÓW XXD

gdyby nie to, nawet bym uwierzył. Tak to beka :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tak mieszkam od kilku lat w Niemczech też o tym słyszałem, prawdopodobnie również niedawno zmarł chodziły też lotki.

Teraz dopiero przeczytałem artykuł i dowiedziałem się że zmarł czyli jednak prawdę Niemcy gadali :)

Opublikowano

Serio ludzie się tą teorią jeszcze jarają? Przecie to starsze od internetów jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...