Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przerobieniem broni ?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chce kupić jakąś snajpe na perma, no i tak sobie wynajmuje różne żeby przetestować, i wynająłem L115A3 i nie da sie tego przerobić w warsztacie na Muszkiet. Ktoś wie dlaczego. Kiedyś można było kupić M110SAS chyba za Gp to można było przerobić, a teraz coś pozmieniali ? Tylko permy można przerabiać czy coś źle robie ?

726021416668289389651.jpeg

483591416668289389651.jpeg

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

(ACE) Się nie da i i musisz mieć ją na perma.

PS; Polecam musketa s58   :)  (Gdyby się dało oddał bym za niego moje ACE AW I ACE CQB :D Bo tylko leży i się kurzy ;c

Opublikowano

(ACE) Się nie da i i musisz mieć ją na perma.

PS; Polecam musketa s58   :)  (Gdyby się dało oddał bym za niego moje ACE AW I ACE CQB :D Bo tylko leży i się kurzy ;c

a czym sie rózni wersja a od b, bo L115A3 można przerobić na wersje a,  chyba M110SAS na wersje b, cz sie czyms roznia te wersje i ktora lepsza ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ja mam L115A3 na perma, warto jest ją zmodyfikować ?

2eciz4o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...