Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC Unity pójdzie ?

MatJo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie ponieważ nie jestem pewien czy pójdzie mi Unity na moim sprzęcie

1. Procek: I5 3350p (tutaj mam pierwszy problem ponieważ nie wiem czy wyciągnie ten procek) 

2. Graficzna: R9 270x (tutaj mam pewność ,że karta napewno uciągnie)

3. 4Gb Ramu (i tutaj mam kolejny problem ponieważ minimalne to 6)

I tutaj mam te problemy ponieważ nie wiem czy pomimo tego ,że brakuje mi tego 2gb ramu i troszkę lepszego procka gra pójdzie. Może ktoś ma podobny sprzęt i może mi powiedzieć? Nie chodzi mi o nie wiadomo jak wysoką jakość niska mi starczy na spokojnie :) Ew. Proszę powiedzieć czy mam może dokupić jeszcze trochę ramu a z prockiem nie ma problemu czy coś w tym stylu xD 

Opublikowano

Na niskich / średnich w teorii powinno pójść spokojnie, ale jak pewnie wiesz gra jest bardzo niestabilna, szczególnie na kartach od AMD, więc przygotuj się na spadki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Średnie wymagania tak z 30klatek

jeżeli ustawienia low i 20fps cie satysfakcjonują to pójdzie

Pfff low?! Na średnich mu będzie spokojnie śmigało, jeżeli się nie znasz nie udzielaj się !

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Średnie wymagania tak z 30klatek

Pfff low?! Na średnich mu będzie spokojnie śmigało, jeżeli się nie znasz nie udzielaj się !

typie, mam ta gre i testowalem ja na wielu kartach graficznych i chyba wiem lepiej od jakiegoś imbecyla z forum ktory ma 50 postow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...