Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popełniłem taki oto film, mający zachęcić tych wszystkich, którzy dotąd w Lola nie zagrali. Trochę na poważnie, trochę z przymrużeniem oka ;) 

Co myślicie o takim przedstawieniu gry? Zgadza się Waszym zdaniem ze stanem rzeczywistym?

A jak Wam się podoba sam montaż i film od strony technicznej?

Legenda
Opublikowano

Głoś epicki, ładnie przedstawione, parę rzeczy bym zmienił, ale elegancko.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pracujesz dla riotu? zapłacili ci za reklame? jeżeli nie to jesteś frajer. Pod względem technicznym 5+ głos montaż itp na najwyższym poziomie. Sama treść dla mnie to śmieszny żart ale to juz jak kto woli

Aha

Opublikowano

I tak twierdzę, że lol to g****o i lepiej zagrać np. w Diablo może i trzeba kupić ale jest 100razy lepsze od lola

Zależy od preferencji każdej osoby, w D3 wbiłem 60 po premierze, 20 mistrzowski, gdy to dodali, a po wyjściu RoS 63 i dalej grać mi się nie chciało, natomiast w LoLa gram cały czas.
Opublikowano

Cieszę się bardzo, że film spotkał się z tak ciepłym przyjęciem! Trochę czasu zajęła mi jego "produkcja" - niby to tylko dwie minuty, jednak kilka długich godzin trzeba przy tym przysiedzieć. Pomijając już sam montaż - trzeba było przegrać kilka gier, które pojawiły się w nagraniach ;)

Sam jestem wielkim fanem Lola - już od trzech lat - stąd pomysł na takie wideo :)

Opublikowano

Uwazaj Pewex, masz konkurencje ;] Żartowałem taki ktoś jak Ty jedynie może konkurować z klocuchem12 albo Kulą i Omenem.

Z*******y głos, fajny montaż, daje dziesiontke. Nagrywaj dalej, jeśli jesteś w jakimś diamondzie czy coś to na streamie też będzie się Ciebie przyjemnie słuchać.

c1rb75.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...