Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam problem y L#.

Nie wiem dlaczego, ale nie chcą mi się załadować skrypty. Wczoraj późnym wieczorem wszystko działało normalnie. Program ładnie się odpala, aktualizuje i kompiluje skrypty bez problemów.

Po włączeniu gry L# działa, jednak po próbie włączenia skryptów pojawiają się komunikaty na chacie, że skrypt został załadowany i tak w kółko. Jednak skrypt sie nie ładuję (marksman i ultimatecarry). Próbowałem z kilkoma skryptami i jest to samo. Czasami fpsy spadają do 1 i gra oraz L# zawieszają się.

Pobrałem najnowszą paczkę od HEHEH i to też nie pomogło.

Ktoś miał podobny problem?

Bo chyba żaden mini patch nie wyszedł od wczoraj?

Liczę na odpowiedz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj może przeładować skrypty F5 w grze ja tak zawsze musze zrobić bo mi nie działają xD

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nic to nie daje. Przeładowuje kilkakrotnie i nic nie pomaga. Po za evade, żaden skrypt nie chce sie załadować. Jak próbowałem odpalić skrypt do Riven to fpsy spadły do 3-4 i ścięło mi LOLa. 

Rozumiem, że tylko ja mam ten problem?

Dziwne bo jeszcze w nocy wszystko działało płynnie, a nic nie robiłem od tego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...