Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w tym EQ mt2.pl

kamil225610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie tego powiekszyc wiec nie widac jakie sa bony. Wrzuc to na inny hosting albo daj same linki

Prawdopodobnie przez ADBLOCKA.

U mnie na chrome z ADB, też nie da się powiekszyć, na mozilli bez ADB, już można ^ ^

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Prawdopodobnie przez ADBLOCKA.

U mnie na chrome z ADB, też nie da się powiekszyć, na mozilli bez ADB, już można ^ ^

Jak klikasz na zdjecie to wyskakuje hosting fotosik.pl i nie ma tam zadnego zdjeca. Bez add blocka

Opublikowano

Na upartego radziłbym zmienić wszystko, ale wiadomo jak jest nie każdy ma możliwość zatem zacznę po kolei

Zbroja- bardzo dobrze zrobiona pod względem kd, ale zdecydowanie musisz ją wykuć pod względem + teraz na negrosie perły nie są drogie więc dużego problemu nie będziesz miał.

Tarcza- Nie ma się do czego przyczepić nadaję się do expa jak i pvp oczywiście wybonowanie jej jest wskazane.

Kolczyki- Dodaj sloty i zakup przetopy

Bransoleta- Sloty są więc wystarczy włożyć przetopy srebra.

Buty- Zdecydowanie do wymiany te sprzedaj za 12kk+ i zakup fenki +7 z hp to koszt około 25kk

Hełm- Jeżeli stać Cię na ulepszacze kości palca itp to polecam kuć bodziami a jeżeli nie to śmiało możesz zostawić tą maskę w zasadzie grasz mentalem to te 5 czy tam 15 defa nie robi różnicy.

Naszyjnik- Polecam wymianę na taki sam naszyjnik tylko z większą ilością HP to są sprawy groszowe a HP na mentalu Ci się przyda.

Nie napisałeś nam ile masz funduszy dlatego też moje propozycję są dość standardowe.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...