Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromne zacinki

XaoXi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec posiadam laptopa ktory juz troche ma , sciaglem opere i na niej smigam bo mozilla sie zacinala i chrome , wszystko okej , gry typu metin2 itp fajnie chodza nie ma lagow , ale gdy wejde na opere i w sf i chce zapuscic warte czy w zbrojownie wejsc to sa okromne zacinki takze podczas walki na arenie lub gildii . Co mam zrobic aby nie bylo takich lagow ? Mam ccleaner odkurzacz czyszcze codziennie i nic to samo ;/

na jakosc ustalam srednia ale nic to nei daje wiec zostawiam na wysoka , animacje jak wylacze to jest troszke lepiej ale jak grac bez animacji ;/

mozecie cos doradzic ? moze cos wylaczyc zeby mi procka albo ram nie jadlo ? :D

Opublikowano

Nie mam pojęcia, może pozamykaj niepotrzebne procesy, ja w sf gram na moim statym kompie będzie miał już ze 6-7 lat i jakośdaje radę,

Nie mam pojęcia, może pozamykaj niepotrzebne procesy, ja w sf gram na moim statym kompie będzie miał już ze 6-7 lat i jakośdaje radę,

Opublikowano

Nie masz żadnych zainstalowanych syfów typu: babylon toolbar, ask toolbar, mystart search itp.?

nie mam , aktualnie opera lepiej chodzi niz chrome i mozilla , ale dalej sf zacina :/

Opublikowano

Przeinstaluj testowo google chrome wywal wszystkie ustawienia przy tym procesie i spróbuj na nowo.Jak to nie pomoże kliknij na grze PPM>Jakość>Niska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...