Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie PL'a

Rumun_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 3 pytania odnośnie PL'a

1. Warto wrócić? Zaczynać od zera i wgl

Jeśli tak to...

1. Jaki sewer? Diumar, Negros czy TBD

2. Jaka klasa? Zaczynam od zera. Postać nie musi być łatwa, tylko przyjemna, żeby się szybko nie nudziła.

To chyba tyle... xD

Pozdrawiam, Rumin_PL

Opublikowano

1Nie warto.

A co za tym idzie nie potrzeba odpowiedzi na pozostałe pytania, ale i tak pewnie zrobisz jak będziesz chciał więc.

2. TBD

3. Smok albo dagger

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

1. Zawsze warto tylko wtedy gdy masz na to chęć, a na pewno "robotę" sobie na globalu znajdziesz

2. Sam gram na Negrosie, butów zero, ludzi dużo momentami za dużo, możesz też rozejrzeć się na TBD

3. Dagger, healer, bądź zupełnie nowa postać wilkołak, która niebawem zawita na Globalu.

Opublikowano

1. Tak w czwartek dodają piątą klasę postaci wilkołaka

2. zdecydowanie na diumarze jest najwięcej osób na tbd żółci i redy już wymarły

3. Spróbuj tą co wejdzie w czwartek :)

1378747514-U216092.jpg

Legenda
Opublikowano

1. Nie. Dużo lepszym wyborem teraz jest SG

2. Jak już to TBD ze względu, że najmłodszy z serwerów.

3. Body jak zaczynasz od zera.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Witam. Mam 3 pytania odnośnie PL'a

1. Warto wrócić? Zaczynać od zera i wgl

Jeśli tak to...

1. Jaki sewer? Diumar, Negros czy TBD

2. Jaka klasa? Zaczynam od zera. Postać nie musi być łatwa, tylko przyjemna, żeby się szybko nie nudziła.

To chyba tyle... xD

Pozdrawiam, Rumin_PL

1. Jeśli Ci się chcę i masz chęci to graj.

2. Diumar moim zdaniem najlepszy.

3. Polecam Ci na początek Bodego, byś sobie zarobił na jakieś podstawowe EQ, a potem stworzył Dagger'a czy Mentala.

Opublikowano

Oplaca sie wracac na TBD postac na poczatek Body z Buffem do dropa lub Wp a pozniej sprobuj daggerem albo lycon postac wejdzie 27.11.14 w czwartek:)

Opublikowano

1. Jeśli nie masz wygórowanych ambicji, to jasne, że się opłaca, powolutku do przodu. 

2. Wydaje mi się, że Dimuar odpada, na Negrosie i TBD jest największa ilość graczy.

Możesz wypróbować wilka, który wchodzi na PL'a na dniach. :D Ja osobiście preferuję Smoczka, no i mogę polecić tą postać. Do 80+ nie jest łatwo, ale później naprawdę przyjemnie się gra. 

Opublikowano

1.Jeżeli odczuwasz chęć to wróć i graj.

2.Ja Polecam Ci negros, dość duża ilość graczy .

3.Na start dobry jest Body.Łatwo wszystko nim zrobisz

Pamiętaj jednak że global to gra na dłuższy czas, jak wiesz że szybko się nudzisz serwami to nie zaczynaj na PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...