Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające exploity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt na singeda działa tak że nie widać trucizny jet niewidzialna a exploit na kate to rzuca q zza pleców.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Na cassio sprawdź

Na ryze też , Tylko nie polecam ich używać bo na jednym koncie za Q zza pleców u cassio dostałem perma

co kurwa

Q Cassio z pleców?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nie wiem jak to dokładnie działa ale na Cassiopei NoFaceE było przydatne ale... Jak na Ryze stoje przodem do przeciwnika a on sie obraca i rzuca Q z pleców O_o Podkreślam że nie wiem jak to dokładnie działa ale to chyba czas traci podczas combo, na Cassiopei działało to tylko jak uciekałem

Singed - Niewidzialna trucizna

Ryze - Q z Pleców

Katarina - Q z Pleców

Cassiopeia - E z Pleców ( nie wiem czy jeszcze działa )

Twitch - Nieskończona niewidzialność ( tylko pare osób to ma )

Więcej póki co chyba nie ma.

wCAZfSW.png

Opublikowano

iMEH Ma exploit do Twitcha. Zgłaszają do rito, jak z ich strony nie będzie reakcji to go wypuszczą :)

Opublikowano

@EsKaCz dlaczego to zgłaszają?? nie mogą wypuścić trochę ludzi się pobawi i dostaną perma. Po co to zgłaszać?

Tak a w końcu riot się wku**i i zablokuje wszystko l# bola mk jogo i niczego nie będziemy mieli albo jak już to płatne a zgłaszają po to żeby dać riotowi do zrozumienia że bardziej trzeba się zainteresować tą grą ze strony stabilności a nie tylko wypuszczać postacie/skiny.

Opublikowano

Ciekawe w jaki sposób zablokują? Mogą najwyżej wytoczyć sprawę w sądzie chociaż w to wątpię.

A w taki że wystarczy że by dali zj****y anticheat xigncode i już byś chwilę nie pograł potem dodali by że nie można injectować nic do gry i dziękujemy.

Opublikowano

Z eploitem do Ashe (SpellDisabler) było podobnie. Pierw go zgłaszano a potem gdy riot nic nie zrobił wypuścili go.

Opublikowano

A w taki że wystarczy że by dali zj****y anticheat xigncode i już byś chwilę nie pograł potem dodali by że nie można injectować nic do gry i dziękujemy.

Każdy anticheat można obejść

668421422290643422464.png

Opublikowano

@kapitczew uwierz że nie każdy dajmy na to np taką grę "Metin2" są prywatne serwery na których nic nie wgrasz nic nie zinjectujsz bo wywali ci grę to samo może być w przypadku lola.

Opublikowano

@kapitczew uwierz że nie każdy dajmy na to np taką grę "Metin2" są prywatne serwery na których nic nie wgrasz nic nie zinjectujsz bo wywali ci grę to samo może być w przypadku lola.

zreversuj cheaty do metina to zobaczysz czemu, hookują funkcje i nic więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...