Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAGI od 7 miesiecy

koniowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy :) pisze do Was ponieważ od paru ładnych miesiecy moja gra cod bo 1 i 2 zakupione przez steam pare lat temu, dostała lagow przez ktore nie idzie grac normalnie.Te 2 czesci dzialaly bez problemow az do tego momentu kiedy to sie zaczelo..kompa nie zmienialem takze wymagania mojej maszyny sa oki wiem ze to nie przez wymagania poniewaz szystko dzialalo..probowalem dokladac ramu zmienilem system na 64 bitowy,reinstalowalem instalowalem nowego steama stery do grafiki i nic nie pomoglo..moje lagi na multi sa czeste co chwile pojawia mi sie wtyczka na ekranie jakby brak netu przez chwilke..dodam ze na zombi online to juz nawet nie wchodze bo lag za lagiem.Pisanie tu o moich parametrach kompa jest bez sensu poniewaz gry dzialaly bez problemow wczesniej..jeszcze jedna wskazowka zauwazylem ze podczas lagow moj komp zmienia wydawane dzwieki;) tak jakby zwalnial i chodzi troszke glosniej w tym momencie <moment laga> :huh: Przeczytałem wczystkie posty zwiazane z ta gra i wlasnie z tym tematem na tym forum,ale zauwazylem ze praktycznie nikt nikomu nie pomogl..bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyczyśc kompa z kurzu

Mój komp pracował dobrze, ale sam z siebie stwierdziłem któregoś dnia, po jakimś czasie od czyszczenia, że zajrzę i zobaczę jak to od wewnątrz wygląda. 

Podpisuję się pod tym, co napisał MatrixXHardcore - kurcze, dziwne, że ten komp jeszcze dawał radę! Kurz kurzem poganiał. Air Duster, ostrożnie odkurzaczem i wyczyściłem syfy.

Zawsze warto zajrzeć do tego, do czego najprościej ma się dostęp i można się nieźle zdziwić. 

Strzała. 

CES

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...