Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do rengo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sko Rengar V2 / Rengar.exe 

Sko dla mnie lepszy.

Ok, jest tylko jeden problem :((. Jak próbuje zainstalować to wyświetla się: "Wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek, sprawdź logi by dowiedzieć się więcej" wie ktoś może jak to naprawić? (cebula alert)

Opublikowano

Rengar sam w sobie jest strasznie łatwy jak kiedyś grałem na aramie ze skryptem na rengara nawet chyba z tym SKO to włączał mi ulta od tak po czym jeszcze nie zdążył zniknąć a już skrypt sam skakał. A co do instalacji to może być tak autor skończył działalność albo masz coś z net frameworkiem najlepiej ściągnąć paczkę od 

HeheheM'a i tam raczej już nie powinieneś mieć takiego błędu.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Ja gram na zwykłym Rengar [madk autor] i ładnie combo robi bo trafia za pomocą "E" jak i "W". I nie kisi swoich AA za pomocą Q jak to robił i może nadal robi na SKO.

Jedyny problem to jest to, że jak odpale ulta i wcisnę spację to Rengar zamiast skoczyć na typka to próbuje go trafić z "E" przez co tracę niewidkę. Tak więc skakać musimy sami. Dobrze szybko skonfigurowałem by nie używał E podczas combo i tak czy siak nie skakał.

Opublikowano

Rengar sam w sobie jest strasznie łatwy jak kiedyś grałem na aramie ze skryptem na rengara nawet chyba z tym SKO to włączał mi ulta od tak po czym jeszcze nie zdążył zniknąć a już skrypt sam skakał. A co do instalacji to może być tak autor skończył działalność albo masz coś z net frameworkiem najlepiej ściągnąć paczkę od 

HeheheM'a i tam raczej już nie powinieneś mieć takiego błędu.

Hmm,  mam tą paczkę, ale ten rengo nie działczy (podczas aktualizacji pokazuje się error).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...