Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uTorrent problem

Smajdziosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niewiem czy to dobry dział, ale nie mogłem znaleść. Otóż mam taki problem przez który dostaje nerwicy. Sprawa wygląda tak: mam program uTorrent i chcę se coś pobrać. Po 10, 20, 30 minutach uTorrent się zwiesza czyli jest w pasku programów, nacelowuje na niego i widze np. 955kb/s i ta predkosc sie nie zmienia a nawet uTorrenta nie moge powiekszyc. No więc zamykam go menadżerem zadań. Nie ma go w pasku programów, ale jest w procesach w menadżerze zadań i tego procesu nie da się zamknąć. Dopiero po jakimś czasie proces uTorrent.exe znika. Ale jeszcze gdy ten proces sie nie zamknął chociaż uTorrent niby był wyłączony to nie moge uTorrenta przez jakiś czas ponownie włączyć. To zawieszenie nie ścina mi kompa ani nic. Licze na szybką pomoc najlepiej jeszcze dzisiaj. Pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś mi pomoże? Już bardzo długo czekam i nic. Może mam napisać nowy temat jak nie rozumiecie? Bardzo proszę o pomoc.

Chociaż odpowiedzcie że niewiecie.

Opublikowano

Powiem ci tak. Zmieniałem clienta na inne ale nadal to samo. Miałem: BitSpirit, BitTorrent, uTorrent, BitComet. I na wszystkich to samo. W każdym razie dzięki za podpowiedź. Czekam na kolejne propozycje. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...