Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprawa bonusu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie game?

// jeżeli game 2089 to wgraj tego diffa na raty 1000%

This difference file is created by The Interactive Disassembler

game
0008E703: E8 E8
0008E704: 03 03
Opublikowano

jakie game?

// jeżeli game 2089 to wgraj tego diffa na raty 1000%

This difference file is created by The Interactive Disassembler

game
0008E703: E8 E8
0008E704: 03 03

co ma zwiększenie rat do bonusu doświadczenia? jeżeli nie działa Ci bonus to pewnie zmniejszyłeś wymagany exp na poziom

Opublikowano

co ma zwiększenie rat do bonusu doświadczenia? jeżeli nie działa Ci bonus to pewnie zmniejszyłeś wymagany exp na poziom

Ale o to chodzi że max mogę np 200% dawać a nie mogę więcej niż 200%, czyli do 999% np

Opublikowano

@TM-r3acT 

chodzi tu o to, że jest bug na game 2089 mianowicie nawet jak założysz pd itp nie dadzą doświadczenia a jak raty do 999% podniesiemy to wtedy doświadczenie normalnie się kumuluje 

edit: nwm teraz czy dobrze to interpretuje xDD ty chcesz u strażnika wsi kliknąc np 500% expa?? bo jeśli o to chodzi to quest xDD

Opublikowano

Ale o to chodzi że max mogę np 200% dawać a nie mogę więcej niż 200%, czyli do 999% np

to czemu nie napisałeś tego odrazu, tylko napisałeś że nie działa Ci bonus 200%

@TM-r3acT 

chodzi tu o to, że jest bug na game 2089 mianowicie nawet jak założysz pd itp nie dadzą doświadczenia a jak raty do 999% podniesiemy to wtedy doświadczenie normalnie się kumuluje 

edit: nwm teraz czy dobrze to interpretuje xDD ty chcesz u strażnika wsi kliknąc np 500% expa?? bo jeśli o to chodzi to quest xDD

to chyba tylko ty to miałeś, bo ja na swoim game musiałem odbugować dodatkowe doświadczenie, ponieważ game źle zliczało dodatkowy bonus doświadczenia

Opublikowano

Używasz tego u strażnika? Wpisywane komendą działa? Diff lub quest :) I powiedz, jakie masz game :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Używasz tego u strażnika? Wpisywane komendą działa? Diff lub quest :) I powiedz, jakie masz game :P

U strażnika mam takie opcje:

I jak wybiorę 250% to tylko 200% daje na serwer. A jak wpisuję komendę na expa Np: 

/priv_empire 0 4:exp 999% 999

to tylko wyświetla się że zostało ustalone 200% expa.

///EDIT: Game mam 34083 i odkryłem jeszcze że więcej niż 200% nie mogę dawać... Czyli co to może być nie tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...