Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 4

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki mały problem z grą Far Cry 4

Otóż, czy to wina optymalizacji gry że podczas grania w FC4 na Low ustawienia+FullHD mam cały czas ściny/bs/i niskie fps(skacze tak od 15-25fps), a gdy gram w bf4 na Wysokie ustawienia+FullHD mam stałe 35-43Fps ?

Komputer przeczyściłem, mam w miarę mocny komp, i nie wiem co trochę pobieram jakieś patch do fc4 ale to nic nie daje :/

Opublikowano

Ja też tak miałem, ale u mnie pomogło zainstalowanie patcha v1.03, teraz mam stałe 60 fps a wcześniej 30-35

WaldzioxD.png

Opublikowano

robiłem wszystko jeśli chodzi o czyszczenie, Inne gry chodzą u mnie normalnie tylko ten fc4, np jak gram w COD AW na wysokie+FullHd mam ~35fps ;_;

"podkręć procesor" mózg sobie podkręć ...

mam "Intel Core i7-3610QM" i jest bardzo dobry i nie mam zamiaru go podkręcać

Opublikowano

robiłem wszystko jeśli chodzi o czyszczenie, Inne gry chodzą u mnie normalnie tylko ten fc4, np jak gram w COD AW na wysokie+FullHd mam ~35fps ;_;

"podkręć procesor" mózg sobie podkręć ...

mam "Intel Core i7-3610QM" i jest bardzo dobry i nie mam zamiaru go podkręcać

Grzeczniej, grzeczniej...

Każdy procesor możesz podkręcić, a to pomaga. Tylko nie za bardzo bo go spalisz.

Opublikowano

Grzeczniej, grzeczniej...

Każdy procesor możesz podkręcić, a to pomaga. Tylko nie za bardzo bo go spalisz.

sorrka za te odp ale pisałem to będąc zdenerwowany na jedną osobę ;/

Nie chce bawić się w podkręcanie bo mam dobry i mocny procesor, chodzi mi o to czy to jest wina optymalizacji gry że są takie fps ?

Opublikowano

Na chwile obecną FC4 pirat ma problem bo nie ma w opcjach 'draw distance' - odległości rysowania/widzenia i trren ładuje sie fpizdu daleko..

Kumpel ma ten sam problem, wszystko na low i klatki.

Zostaje czekać na patch albo innego cracka.

Nawet Rojo na oryginałce musiał cracka użyć.

Opublikowano

Na chwile obecną FC4 pirat ma problem bo nie ma w opcjach 'draw distance' - odległości rysowania/widzenia i trren ładuje sie fpizdu daleko..

Kumpel ma ten sam problem, wszystko na low i klatki.

Zostaje czekać na patch albo innego cracka.

Nawet Rojo na oryginałce musiał cracka użyć.

yyy ale kto powiedział że ja gram na piracie ? xD

Niby mam ten 1,4patch teraz i jakoś lepiej to działa(niedużo) ale działa i mam juz te 50fps na low

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...