Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z League of Legends oraz L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zacznijmy od tego, że potrzebuję niezłego mózgu do rozwiązania tego problemu. Otóż dzisiaj pobrałem sobie L# oraz próbowałem uruchomić. Po włączeniu wszystkiego i odpaleniu custom game nie wyświetla się ten zielony napis, którzy rzekomo powinien się wyświetlać - L# nie działa. Po wielu nieudanych próbach rozwaliłem sobie lola totalnie. Gdy próbuję go uruchomić wyskakuje mi, że LoLPatcher przestał działać, a powodem tego jest źle zainicjowana aplikacja 0xc000001d . Reinstalowałem wcześniej 3 razy LoL'a i śmigał ze 4 godziny po czym znów to samo. Ostatni raz próbując naprawić to wszystko, gdy udało mi się zaktualizować L# włączyłem LoL'a (na górze w prawym rogu L# pisało updated) przy tworzeniu custom game po wyborze championa dostałem bugsplat i rozkrzaczył mi się na amen. LoLPatcher przestał działać... Jakieś pomysły?

Opublikowano

@AllUp 

Ja staram mu się pomóc na skype ale to co napisaliście to już zrobiliśmy instalowaliśmy frameworka 4.5 ale z tego co wynika to nie da się u mnie jest to samo instalowałem 4.5 a mam 4.0 tylko że ja nie miałem takich problemów zainstalowałem paczkę od HeheheM'a i było dobrze. Jak ktoś miał taki problem i go naprawił niech się wypowie.

Proszę o pomocne posty a nie "Uruchom jako administrator" bo już większość z tego próbowaliśmy.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...