Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTS na 1k osob wielkie plany-potrzebna osoba/y

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chodzi o to że mam maszyne i neta na postawienie serwera na 1k osob.Kiedys na słabszym necie[bo glownie o niego chodzi] zrobiłem ots grało po paru dniach[max online okolo 30osob] lecz sewer musial zostać zamkniety bo byl problem z netem/lagi[ net na pare pc w domu i x lat temu] lecz teraz te problemy znikły.

Szukam osoby która w wielu sprawach jest obcykana, wspólnika osoby ktora za X % dochodów pomoże mi zrobic taki serwer ktory po jakimś czasie bedzie miał kilkaset osob online i coraz wiecej, serw oczywiscie 24/7.

Mapka by miała być RL lecz z wieloma ugodnieniami[mam bardzo wiele pomysłów] z item shopem, dobra stronka itp itd.

Ja sam tworzylem tamtego ots z 4 lata temu i mało co pamietam,w sprwach z stronka i item shopem jest juz ciezko[ mam konto na stronce od sms lecz jak to dobrze ogarnac z tibia to nie wiem aby po zakupie ziomek dostawał itemek] nie probowałem tez tego zrobic bo na razie jeszcze nie zaczołem prac , a wymysliłem ze  mogłym znalesc kogos kogo by zainteresował moj pomysł.

Jesli nikogo nie znajde bede wszystko sam robic, predzej czy pozniej dam rade lecz wiadomo jesli sie cos robi 1 raz to idzie za tym szereg błedów a za nimi długi czas.

Wymagania co do osoby to najlepiej 18+lat i mikro i wmiare ogar :P aby razem na ts siedziec i cos robic/rozkminiac itp itd.

Co do OTS to moj pomysl jest aby byl z expem ktory sie zmiejsza np:

1-10lvl x20

10-30 x10

30-50 x5

50+ x3

lot x2-3

skille 20

mlvl 10

aby po dedzie nie było ciezko z odrobieniem skilli i aby wmiare szybko ladne nabic. lecz aby wbity lvl i wylocone rare itemki dawały satysfakcje.

silnika jeszcze nie mam, po prostu jestem po wielu rozmyslaniach i w glowie mam juz widze serwa co i jak lecz mozna to okreslij ze jest on w terori, a teraz trzeba praktyki.

zainteresowani niech pisza w temacie albo na gg 4911570

Opublikowano

hmmm, a dlaczego sadzicie z nikt nie wbije?. sadze ze minimum 30-50 osob bedzie z mojego miasta albo wiecej, jesli wszystko bedzie ladnie zrobione sadze ze duzo osob by gralo

Opublikowano

Myślę, że będzie nadal te 50 osób maks.

Czemu? Otóż wyjaśniam:

- Jest Real Tibia ( na prawdę dobra gierka )

- Podrzędny Ots ala real tibia 99% - shadowscores

one to tak na prawdę 90% społeczeństwa gry, więc może być małe zainteresowanie. Musiałbyś tak się postarać, żeby nie było to co każdy inny dzięki temu zdobędziesz więcej ludzi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Co do OTS to moj pomysl jest aby byl z expem ktory sie zmiejsza np:

1-10lvl x20

10-30 x10

30-50 x5

50+ x3

lot x2-3

skille 20

mlvl 10

Jak zagrasz na rl w trakcie eventu to nawet exp stage może do 6x dojsc

Wiec dla mnie przy takim stage nie ma sensu,

po 2 jeśli miało by być pvp to naprawdę dobrze musiał byś poustawiać profesje.

Teraz już mało kto gra na rl mapkach. Ponieważ jak ktos chce zagrac na rl to albo shadowcores albo hexana pod 8.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...