Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC One m9 kontra Xperia Z4. / 2015/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jaki telefon będzie według was lepszy?

Według tego co już o nich wiadomo i waszego "wydaje mi się ".

Aktualnie mam Z1 i nw czy przy zmianie za jakiś czas zostać przy sony czy wybrać HTC.

Opublikowano

nie możemy wróżyć, który telefon będzie lepszy.

Póki co jestem bardzo zadowolony z m8 i na żadnego z dotychczasowych flagowców nie zamieniłbym go.

Miałem okazje bawić się wszystkimi.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie podoba mi się design Xperii zupełnie, do tego częste wypuszczanie flagowców z serii Z. 

Brałbym HTC One M9, ale bym się zastanowił nad werdyktem do póki nie wyjdą bo z przecieków to wiecie, nie zawsze cała prawda. 

lownfast

Opublikowano

No wiem ,własnie ze nie zawsze cała prawda,ale jestem ciekaw zdania innych ludzi na ten temat ;)
Wyświetacz 2560 x 1440  w takim telefonie  to pewnie wyglądał bedzie ładnie ,ale czy bateria da z nim rade xD

Ogólnie to M9 jeżeli przecieki sie sprawdzą to będzie ładny ,a z4 jednak ma w sobie tez to 'coś' ;P

Opublikowano

Cześć

Jaki telefon będzie według was lepszy?

Według tego co już o nich wiadomo i waszego "wydaje mi się ".

Aktualnie mam Z1 i nw czy przy zmianie za jakiś czas zostać przy sony czy wybrać HTC.

Nope. Sony pod względem aktualizacji nie robi ludzi w ch*ja. Telefony są ładnie wykonane, częste aktualizacje. Dajmy przykład aktualnego androida 5.0 . HTC, ma dostać go pierwszego(o ile już dostało), zapewne jest troszkę "pobugowane", a SONY wypusza ten system w 2015 roku(okolice styczeń-marzec) . Będzie to tak wyglądalo, że po wypuszczeniu tego systemu będzie miał on bugi, które nie przeszkadzają w codziennym użytkowaniu.

Podsumując. Zostań przy Z1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...