Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na serwer

Server  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie taki server?

• Super sie zapowiada
    • Calkem calkem
    • taki sobie ...
    • Nie przypada mi do gustu
    • Nie na widze takich serverow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy by wam pasował by server typu PvP+BOSSY ?

Już wam tłumacze :D

Chodzi o taki server gdzie sa bossy i z tych bossow dropi sie eq , miecze , itemy ....

To nie se zwykle miecz eq .... Miecze typu Sh 20 Eq prot 20 :O tylko nie bedze łatwo takie cos zdobyc :O

Wlasnie nie bedze latwo zdobyc eq miecz i koxy

I gdy ogarniemy jakes itemy miecze eq itd to potem walczymy :D

Oczywiście dodam bossy czyli boss dla początkujących bossy dla tych juz rozwiniętych i bossy dla koxów xD

Co byście dodali pisać w komentarzu

Zapraszam Do Ankiet :D

Opublikowano

MI BY TAM PASOWAŁ TAKI :) MOŻE I ZOSTAŁBYM ADMEM :) JAK ROBICIE POMOGĘ WAM NA SERWIE NA SPAWNIE ITD MAM 15LAT ŁADNIE BUDUJE MAM DOŚWIADCZENIA NA SERWERACH NAWET POMOGĘ WAM ROZREKLAMOWAĆ SERWA JEŚLI MNIE PRZYJMIECIE DO EKIPY (DO ADMINISTRACJI)

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

O ładnie budujesz to nam na pewno się przyda :D

15 Starszy ode mnie (o rok xD)

Zobaczymy jak inni myślą o tym serwerze

Opublikowano

Może wypalić jak rozgrywka będzie ciekawa. Wiesz te bossy to całkiem fajny pomyśł ale czy solo go ubiję czy będę to musiał robić z innymi? Bo będzie ciężko współpracować z innymi na terenie pvp i walczyć z bossem na raz... :) Ale wracając do tematu, to nie rób tych bossów za trudnych. Pomysł brzmi ciekawie i zobaczymy jak go rozwiniesz.

@Edit Musisz także zrobić tak aby te proty w pvp nie były z byt mocne, bo wtedy to wszystko nie będzie miało sensu;)

Kappa.

Opublikowano

Słaby pomysł, starzy gracze będą zabijać nowych z tymi prot 20 itp, nowy gracz nie ma szans wybicia się na takim serwerze co równa się temu że nikt nie będzie grał = serwer niewypał.

Opublikowano

Pomysł wymyśliłeś bardzo ciekawy, ale graczom może się to bardzo szybko znudzić. 

Mógłbyś jeszcze dodać, że z tych bossów będzie dropiła kasa, i level po to, aby gracz kupił swoją własną lepszą broń na bossy i ją ulepszył.

Pierw oczywiście daj łatwiejsze bossy na 1 poziomie, a potem coraz trudniejsze.

Jeżeli gracz nie będzie dawał rady ubić jakiegoś bossa, to może mu pomóc. 

Opublikowano

Może wypalić jak rozgrywka będzie ciekawa. Wiesz te bossy to całkiem fajny pomyśł ale czy solo go ubiję czy będę to musiał robić z innymi? Bo będzie ciężko współpracować z innymi na terenie pvp i walczyć z bossem na raz... :) Ale wracając do tematu, to nie rób tych bossów za trudnych. Pomysł brzmi ciekawie i zobaczymy jak go rozwiniesz.

@Edit Musisz także zrobić tak aby te proty w pvp nie były z byt mocne, bo wtedy to wszystko nie będzie miało sensu;)

Solo ich łatwo rozwalisz :D Bez pomocy kolegi xD ...

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale to nie bedze tak ze bossy i pvp na jedniej mapie ;o

Bedze Oddzielne Mapy dla tych poczatkujących i dla tych najlepszych :D

A co z prot 20 kiedyś się zniszczy .... i Bedze musiał znowu zbierac

na prot 20 ...

Nie widzę tego pomysłu. Serwer za długo nie postoi.

Mógłbyś napisać dlaczego ? :D i powiedzieć jakie ty lubisz typy ok :D

Słaby pomysł, starzy gracze będą zabijać nowych z tymi prot 20 itp, nowy gracz nie ma szans wybicia się na takim serwerze co równa się temu że nikt nie będzie grał = serwer niewypał.

Ale wież odrazu nikt nie wejdze na pvp bo bedze mial tylko zelazny miecz musi pozabijac bossow na jego poziomie (poziom I) i tak zdobedze jakes eq typu Prot II czy zelazne Prot IV

Pomysł wymyśliłeś bardzo ciekawy, ale graczom może się to bardzo szybko znudzić. 

Mógłbyś jeszcze dodać, że z tych bossów będzie dropiła kasa, i level po to, aby gracz kupił swoją własną lepszą broń na bossy i ją ulepszył.

Pierw oczywiście daj łatwiejsze bossy na 1 poziomie, a potem coraz trudniejsze.

Jeżeli gracz nie będzie dawał rady ubić jakiegoś bossa, to może mu pomóc. 

Wielkie dzięki na pewno coś zrobię co ty napisałeś zwłaszcza te Poziomy i kasa a z tymi levelami byś opisał mi bardziej :D ?

wielkie Dzięki tym którzy napisali komentarz :D

Opublikowano

Serwer wypali miałem taki serwer 2 lata stał ale potem mi się nie chciało go robić. :D Udostępniałem graczom ponad eq 100prot itd.. i żaden nowy gracz się nie skarżył dlaczego? Ponieważ miałem plugin na losowe enchanty. :D i nawet nowemu graczowi może wylecieć i te 80 ostrości i był szczęśliwy takie PvP + te bossy to mi pasuje :D

Opublikowano

Ciekawe, ale na kilka dni. Potem zrobi się nudno. ;)

Zdaje sobie z tego sprawe ale kazdemu cos sie znudzi :O

Serwer wypali miałem taki serwer 2 lata stał ale potem mi się nie chciało go robić. :D Udostępniałem graczom ponad eq 100prot itd.. i żaden nowy gracz się nie skarżył dlaczego? Ponieważ miałem plugin na losowe enchanty. :D i nawet nowemu graczowi może wylecieć i te 80 ostrości i był szczęśliwy takie PvP + te bossy to mi pasuje :D

Tez mialem taki podobny server tylko nwm czemu ale go zmienilem go na survival a wtedy bylo ok 20 graczy xD

Opublikowano

Jestem pewnien że serwer wypali , pozostaje jeszcze jego wykonanie oraz reklama ;)

PS: Gdybyś szukał osoby do pomocy przy budowie pisz ;)

00768247823007970726.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...