Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 0 skilla itp

Jebacz Matek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbilem tego golda na l# tylko po skina ale jest problem bo skilla mi teraz brak i teraz pytanko a nawet kilka:

- zaczac grac od poczatku na turcji

1. by podwyzszyc sobie sadysfakcje wbijajac wysoka dywizje bo slyszalem ze tam bardzo niski poziom

2. potrenowac skilla

czy

- grac dalej na tym samym koncie na eune w goldzie i cwiczyc na normalach?

1. po to by pocwiczyc skilla

strasznie mi sie odechciewa grac w lola poniewaz w g5 na skryptach nawet nie potrafie grac

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

HAHA ZIOMUS! W goldzieV jest poziom jak w silverze :P . A wracając do teamtu. Napisz do supportu z prośbą o zrzucenie do niższej dywizji a w argumencie napisać że, grałes na czitach only oddaj sie dobrowolnie mzoe ci tylko bana na 14dni dadza i odbiora skorki :) . A najlepiej to sobie do końca życia lola odpuść jak masz komuś gry psuć.  ^_^  B)  B)

Opublikowano

Blokujesz sobie program LeagueSharp.Loader.exe oraz BoL Studio.exe w gpedit'cie. Graj normale i szybko wrócisz do formy :3

A co jeśli gpedit nie jest obsługiwane na moim systemie?! (7 HP) co w tedy?!

Opublikowano

HAHA ZIOMUS! W goldzieV jest poziom jak w silverze :P . A wracając do teamtu. Napisz do supportu z prośbą o zrzucenie do niższej dywizji a w argumencie napisać że, grałes na czitach only oddaj sie dobrowolnie mzoe ci tylko bana na 14dni dadza i odbiora skorki :) . A najlepiej to sobie do końca życia lola odpuść jak masz komuś gry psuć.  ^_^  B)  B)

pierdol sie z takimi poradami

Podaj nick , zagramy duo , gwarantuje że spadniesz , i przy okazji dostaniesz bana ;#

bana ? Za co xDDD

Daj lajka jestem cebulka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...