Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na steamie nie słysze nonsteamów

pijawka 3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie słysze ns tylko wyskakuje nick kolegi, który mowi i on miga.

Kiedyś trzeba było podmienić pliki, zrobiłem tak i cs nie chce się uruchomić. Mogę odpalić cs'a po ponownym zainstalwaniu go ze steama. Jest jeszcze jakis działający sposób, żeby na steamie będę slyszał nonsteamy?

1362320439a7.png

Opublikowano

VTC.

Po aktualizacji steama jakiś dłuższy czas temu przestano słyszeć użytkowników z protokołami 47. 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

@Lost

Nie działa, pobrałem to, gdy odpalam cs'a poprzez steam wyskakuje błąd o treści: nie mozna odnaleźć i tutaj jakis plik, gdy go wrzucę, to nie ma anstępnego pliku i tak w kółko.

1362320439a7.png

Opublikowano

Widocznie kolejna aktualizacja która miała niedawno zablokowała kolejną lukę która była. 

Przywróć poprzednie pliki i czekaj na informacje, ale nie wiem czy jest sens kombinować, bo VTC ma już chyba każdy z serwerów w standardzie.. 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Chyba steam zje... coś podczas aktualizacji mam tak samo i mój kolega też :(

Ta aktualizacja z tym była już w 2013 roku na samym początku, bodajże w lutym więc dopiero teraz po już chyba dwóch aktualizacjach całej platformy i 1.6 ogarnęliście że coś jest nie tak? 

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...