Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanały Noshahar team deatchmatch bez pingu

Arg0oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie serwery z tą mapą nie sprawdzają pingu? Ciągle mnie wywala gdy ping na sekundę skoczy. Chodzi o team deatch match na 32 osoby

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Tak, napisałem ale ten dotyczy konkretnych serwerów wystarczyłby mi jeden przykład takiego serwera, mimo iż jest napisane no-rules często to nie ma nic wspólnego z pingiem

Opublikowano

Każdy jeden serwer sprawdza ping, co najwyżej na niektórych może być wyłączone kickowanie po przekroczeniu określonej ilości pingu jednakże to już musisz sprawdzić sam.

Opublikowano

Kiedy się ma za duży ping wywala z powodem "upłynął czas nawiązania połączenia z serwerem" tak już jest...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Tyle, że skoki pingu zdarzają się każdemu. Rozumiem ból. Jakieś 2 tyg. temu byłem pierwszy na Metrze na 64 osoby. Owniłem wszystkich i nagle wyj... to znaczy wyrzuciło mnie z serwera za ping. Pewnie wiecie jak podenerwowany po tym byłem.

Z reguły serwery nie piszą, czy jest limit pingu, bo to wiadome, że nie chcą lagów. Kiedy ty pingujesz - inni lagują.

Radzę wpisać w wyszukiwarce "no ping limit" itd, chociaż wątpię, żebyś coś znalazł.

Opublikowano

Dobra spoko, dzięki za wszystkie odpowiedzi, myślałem że jest na to jakaś metoda ale widzę że nic się raczej nie zmieniło, wszystkim jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam, jeśli jednak ktoś znałby przykład takiego serwera to bym się nie pogniewał linkiem do niego.

Opublikowano

Tyle, że skoki pingu zdarzają się każdemu. Rozumiem ból. Jakieś 2 tyg. temu byłem pierwszy na Metrze na 64 osoby. Owniłem wszystkich i nagle wyj... to znaczy wyrzuciło mnie z serwera za ping. Pewnie wiecie jak podenerwowany po tym byłem.

Z reguły serwery nie piszą, czy jest limit pingu, bo to wiadome, że nie chcą lagów. Kiedy ty pingujesz - inni lagują.

Radzę wpisać w wyszukiwarce "no ping limit" itd, chociaż wątpię, żebyś coś znalazł.

Jesteś pewien,że miałeś wysoki ping? Mnie kiedyś admin wyrzucał z powodu dobrych statystyk, a po wyjściu z gry dowiedziałem się, że wyleciałem z "ping"
Opublikowano

w sumie mnie rzadko wywala jak słabo idzie, jak idzie dobrze to często mam kicka "za ping" może jest w tym jakaś myśl że to po prostu admin wyrzuca, no nic chyba już temat został wyczerpany, jeśli wam przeszkadza można zamknąć, jeśli nie to może ktoś jeszcze coś doda od siebie.

Opublikowano

w sumie mnie rzadko wywala jak słabo idzie, jak idzie dobrze to często mam kicka "za ping" może jest w tym jakaś myśl że to po prostu admin wyrzuca, no nic chyba już temat został wyczerpany, jeśli wam przeszkadza można zamknąć, jeśli nie to może ktoś jeszcze coś doda od siebie.

Admini w BFie często mają przejawy takiego zachowania, nie jeden raz zostałem wyrzucony z serwera przez admina, bo go zabijałem. xD

Opublikowano

też prawda w sumie. Może zabiłem admina z kilka razy :P Chociaż ja raczej jestem osobą, która bardziej leczy niż zabija. (stąd ratio 0.7 i score na minutę 500 :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...