Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zima idzie, szukaj czapki!

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://polscygracze.pl/pbe-19112014-zimowe-skiny-ikony-przywolywacza

Szczerze? Malzahar mający zamiast pusklęć pustki zmutowane poro, albo Sejuani zamiast swej obrzydliwej świni, wielkiego Poro, wyglądają fajnie. :D

Co do Oriany nie wypowiadam się, bo narazie tylko render.

Ale końcu Thresh i Elise dostaną skiny, Blood Moon.

Chociaż co do Elise Blood Moon, to jej twarz lekko zalatuje mi Mad Moxxi z Borderlands.

Opublikowano

Sejuani świetnie wyszła, bardzo, bardzo fajny skin. Ori też całkiem spoko wygląda, natomiast Malzahar jakoś nie przypadł mi do gustu, po prostu brzydki.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Sejuani świetnie wyszła, bardzo, bardzo fajny skin. Ori też całkiem spoko wygląda, natomiast Malzahar jakoś nie przypadł mi do gustu, po prostu brzydki.

Mam zamiar kupić ten skin do Sejuani, bo Braum i Poro są trendy na to wychodzi. :D

Ale serio Blood Moon Elise z twarzy podobna do Mad Moxxi.

Legenda
Opublikowano

Ten prosiak do Sejuani kozacki a Tresh na pewno będzie mój. Zbyt jego twarz przypomina demona z Heroes III.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A ikonki za co będą wiadomo??

Kilka zapewne do kupienia za IP / RP a jedna pewnie jak dasz komuś gifta. Może też być inaczej who knows.

Opublikowano

Zawsze na zimę robią bardzo dobre skiny, mi się spodobały Elise i Sejuani. Szkoda, że aktualnie nie są one często grane, może zmiany w dżungli przywrócą je do mety. 

Opublikowano

Zawsze na zimę robią bardzo dobre skiny, mi się spodobały Elise i Sejuani. Szkoda, że aktualnie nie są one często grane, może zmiany w dżungli przywrócą je do mety. 

Sejuani? Muszę sprawdzić ją w jungli, ale obawiam się że brakuje jej do mety. Bo fakt faktem tankowata może być, ale life steala żadnego nie ma. Prędzej Elise.

Btw. Elise Królowa Lodu ftw była by skórka na Snowdown. :P

Opublikowano

Wszystkie skiny piękne ;3 Must Hevy :D Najbardziej mi sie Seujani podoba., I te ikonki z poro :3 Równiez piękne. Lecz licze że, nie będzie się ich zdobywało przez kupno skinow. Fajnie jak by dali za 1pz w skllepie.

A poza tym dokończyli Blood Moon team.

Top:Shen

Mid:Akali

Jungle:Elise

Supp: Thresh

ADC: Kalista

Opublikowano

U mnie instabuy Ori oraz Malzahara, bo mainuje ich na midzie, w końcu jakieś skiny dla nich i to jakie! B)

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...