Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Jack do 100zł (pref.Gry)

barti09812345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jako że moje słuchawki (Sennheiser hd201) wykitowały w ostatnim czasie (wyrwany jack,po lutowaniu prawa słuchawka siada),a mi wpadła stówka postanowiłem kupić jakieś słuchaweczki.Raczej do gier,bo muzyki głównie słucham na głośnikach (aczkolwiek wieczorkiem sobie lubie posłuchać na słuchawkach,wiecie,sąsiedzi).Wymagania to zakrywające uszy,jackowe i BEZ mikrofonu (mam super mikrofon i nie lubie jak mi coś przed twarzą wisi).Jakimś specjalnym audiofilem nie jestem (sennheiserki mi stanowczo wystarczały więc ustawmy je za minimum).
Niech rozpocznie się bitwa o lajki! :3

P.S i błagam nie 10 metrów kabla,bo znowu załatwie Jacka xD

P.S 2, wszystkie fora jakie przejrzałem oferują albo superluxy albo sennheisery (superluxy są pół otwarte więc odpadają),albo na usb/z mikrofonem

Opublikowano

No właśnie te superluxy są półodkryte,narazie wszystkie jakie miałem były w pełni zakryte i nie wiem czy się przyzwyczaje (już pomijając wygląd),te retro DJ są chyba za małe,narazie w takim razie superlux albo siberia.

co do siberi,śliczne i za 100zł idzie dostać na allegro bez dostawy,ale... ten mikrofon jest odłączany?

Opublikowano

Retro DJ sprawiają mylne wrażenie małych, w rzeczywistości są duże.

Nie wiem czy mikro w siberiach jest odłączany, generalnie te słuchawki słabo tłumią i już prędzej Maxelle do wyjścia bierz. Superluxy hd669 są w pełni zamknięte.

Opublikowano

Kto mówi o wyjściu? lol. xD
Dobra,zdecydowane,jutro ostatnia próba ratowania sennheiserów a jak nie to siberia ;) Dzia wszystkim za pomoc,mata po lajku :3

a i prosiłbym o klołsnięcie

Opublikowano

Kto mówi o wyjściu? lol. xD

Dobra,zdecydowane,jutro ostatnia próba ratowania sennheiserów a jak nie to siberia ;) Dzia wszystkim za pomoc,mata po lajku :3

a i prosiłbym o klołsnięcie

To w czym będą Ci przeszkadzać słuchawki półotwarte skoro nie będziesz w nich wychodzić ? 

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem od kumpla,trochę inaczej leżą itp itd a jako że ja zawsze jechałem na w pełni zakrytych to myślałem że się nie odzwyczaje,ale nie ważne.Siberia to idealny wybór,podobno dobre jeśli chodzi o dźwięk,krótki kabelek (dobija mnie 3 metry kabla.),mikrofon oddam kumplowi i do tego są śliczne :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...