Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licznik na priv serwerach

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje takie coś przykładowo, że wpisuje nazwe serwera albo coś i wyskakuje prawdziwa ilość graczy?

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje takie coś przykładowo, że wpisuje nazwe serwera albo coś i wyskakuje prawdziwa ilość graczy?

Nie dlatego, ze nie masz praw administratora ktore pozwalaja na wpisanie komendy sprawdzajacych graczy online

Opublikowano

Ym troszkę inaczej. 

Pytanie padło czy istnieje serwis, który pokazywał by ilość graczy danego serwera (bynajmniej ja to tak interpretuje).

Odpowiedź brzmi nie, ponieważ te liczniki na stronach serwerów mają bezpośredni dostęp z bazą MySQL danego serwera. Taka strona musiała by mieć dostęp do każdego serwera ;]

Opublikowano

Niestety nie ma takiej możliwości, powód już wyżej został napisany, więc nie będę 2 raz pisał tego samego. Chciałem tylko powiedzieć, że jeszcze bez dostępu do MySQL takiej opcji nie ma. :)

02247289577512362249.png

Opublikowano

Nie nie ma takiego czegoś jak chcesz znać liczbę graczy to musisz wbić na strone serwera i tam ci powinno pisać jak mają takie coś włączone Pozdrawiam :)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Niektóre serwery posiadają takie informacje, które można zobaczyć na ich stronach głównych. Ilość graczy aktualizuje się co jakiś czas.

//

Opublikowano

Właśnie z tymi licznikami jest problem. Na stronach wyświetla się że online jest 500 osób wchodzisz i 4 osoby w m1 stoją i wszystkie spoty wolne :P 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...