Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve Anty-Cheat i pliki - komunikat

Kusiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oco z tym chodzi? nie gralem dluzszy czas w CS'a , teraz odpalam i tu taki komunikat.

W zyciu nie czitowalem ani nic podobnego, komunikat wyskoczyl sam z siebie , aktualizacje pobrałem, cs'a reinstalowalem od nowa włącznie z usunięciem plikuj Appcache i sprawdzeniem spójności danych.

Zamieszczam screena zrobionego przez steam :

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=344740189
Opublikowano

Z głównego folderu steama usuń folder appcache i plik ClientRegistry.blob, a następnie zrestartuj steama i daj znać czy już jest w porządku ;)

Opublikowano

Usunąłem ClientRegistry.blob oraz Appcache i niestety - co prawda clientregistry nie pojawia sie po wlaczeniu gry ale nadal ten sam komunikat, do tego doszedl błąd który mialem rano czyli po wylaczeniu cs'a on nadal działał i jedyna opcja zeby to wyłączyć to tylko wylaczenie procesu steam.exe poprzez ctrl+alt+delete.

Poszperałem i usunąłem teraz cs:go ze steama, folder cs:go z dysku D:/steam i teraz usune rejestr i zawartosc cs'a w nim i zobaczymy.

/ edit - niestety ten sam blad, spoiłem pliki i narazie działa, ale bedzie zapewne tak jak ostatnim razem - czyli błąd wroci po wylaczeniu gry, dzieje mi sie tak z wiekoszscia gier od valve, przykladowo insurgency zeby odpalic to przed odpaleniem musze spoić pliki , w innym razie gra dostaje errora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...