Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kijowy Internet

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Wkurza mnie to już także prosiłbym o pomoc.. Co zrobić aby ten za przeproszeniem pieprzony internet zaczął mi już działać.. w każdej grze np. Black ops 2 mam z pingu 81 podskakuje mi do 400 lub 999. To takie wkurzające. Mam ochotę raz a porządnie strzelić pięścią w ten cholerny router i tyle. Już tłumaczę o co chodzi. mam router (Klient który odbiera i nadaje) i łącze się do wujka domu dzięki temu routerowi. Do routera podłączyłem inny router który jest nadajnikiem dzięki czemu mam 5 kresek wifi w domu oraz mocniejszy sygnał. No niestety internet jak działał tak działa. Tak cholernia słabo działa ten internet że to już jest denerwujące. Nawet na durnym ts mnie przerywa. Co mam zrobić żeby ten internet mi zaczął działać NORMALNIE. 3 miesiące temu internet działał bardzo dobrze bez problemów. No były problemy ale teraz jest już przesada. Teraz to czasem łączy ze stroną i po chwili wyskakuje nie można wyświetlić strony. Strony się teraz cholernie długo wczytują itd.. Już przed podłączeniem tych dwóch routerów tak było..  Nikt mi nie siedzi na wifi. mam hasło. Wkurzyć się można. Męczy mnie już ten internet. Tutaj test ze strony speedtest. Za internet JA płacę 20 złotych miesięcznie. Nigdzie nie znajdę lepszej oferty za 20 zł internetu.

Test nr1
http://www.speedtest.net/my-result/3927273173

Test nr2

http://www.speedtest.net/my-result/3927282499

Przy test nr2 zacząłem mieć takie lagi przy sprawdzaniu połączenia że czekałem 3 minuty.. Jak widać ciągle mi się wacha ten internet..

Najwyżej jeśli to wina internetu to gdzie mogę znaleźć lepsze oferty internetowe za 20 zł.
W najgorszym wypadku faktycznie zrobię format systemu..

Opublikowano

Nie do końca rozumiem. To jest internet wujka, a ty się do niego podłączasz? Jeżeli tak to wujek siedzi na necie, nie masz podzielonego łącza i dlatego masz lagi.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Właśnie on nie siedzi na necie. Każdy ma własną sieć. Jeżeli możecie to najwyżej podajcie jakieś oferty internetowe do 40 zł

Opublikowano

Upc, vetra, netia jakies lokalne sieci kablowe. Wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz i czy mozesz miec usluge danego operatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...