Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serwerowe beta 1.3 lub 1.3_01

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję plików serwerowych beta 1.3 lub 1.3_01. Mogą one być czyste (vanilla), jednak preferowałbym czysty craftbukkit. :) Dziękuję bardzo z góry :*

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

@PiratJaskiniowy dziękuję :)

Ma ktoś może plugin AuthMe, bądź inny tego typu na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01?

Ma ktoś może plugin World Guard na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01?

Ma ktoś może plugin World Edit na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01? :)

@Edit

@PiratJaskiniowy Kiedy się loguję z wersji b1.3b to wychodzi mi <html> i nie mogę wejść.+

Opublikowano

@PiratJaskiniowy Kiedy się loguję z wersji b1.3b to wychodzi mi <html> i nie mogę wejść.+

Pewnie masz ustawione online-mode: true, a nie posiadasz premium.

Edit: z tego co kojarzę to w pewnym momencie uwierzytelnianie graczy premium trochę się zmieniło i teraz w starszych wersjach serwerów trzeba zawsze mieć ustawione online-mode: false. żeby móc się z nim połączyć (niezależnie czy ma się premium czy nie).

Ma ktoś może plugin AuthMe, bądź inny tego typu na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01?

Ma ktoś może plugin World Guard na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01?

Ma ktoś może plugin World Edit na wersję Beta 1.3 lub 1.3_01? :)

https://drive.google.com/folderview?id=0B-xFBu95f9u4RUFScHZ5YUlvLUk&tid=0B-xFBu95f9u4VXpRQmV4X0pCMG8
Opublikowano

Na te stare wersje 1.3 juz prawie nie ma Serwerow i juz prawie nikt nie gra na 1.3

Robię serwer Oldschoolowy, już mam 12 pewnych graczy w grupie na facebooku ;) Uważamy, że nowsze wersje tej gry stały się po prostu za łatwe. Łóżka zmeniające spawn? Mikstury? Enchanty? Tego nie chcemy. Chcemy stary generator mapy, chcemy zdobywać diamenty i się z tego cieszyć.

Pewnie masz ustawione online-mode: true, a nie posiadasz premium.

Edit: z tego co kojarzę to w pewnym momencie uwierzytelnianie graczy premium trochę się zmieniło i teraz w starszych wersjach serwerów trzeba zawsze mieć ustawione online-mode: false. żeby móc się z nim połączyć (niezależnie czy ma się premium czy nie).

https://drive.google.com/folderview?id=0B-xFBu95f9u4RUFScHZ5YUlvLUk&tid=0B-xFBu95f9u4VXpRQmV4X0pCMG8

Mam premium i mam online mode: false.

Opublikowano

Mam premium i mam online mode: false.

Wygląda na to, że na starsze serwery nie da się w bić przez aktualny oficjalny launcher. Ja korzystam z MultiMC i bez problemu wbiłem na ten serwer.

[...] Łóżka zmeniające spawn? [...] Tego nie chcemy.

Z tego co pamiętam to łóżka pojawiły się właśnie w wersji beta 1.3, więc jeśli tego nie chcesz to musisz zrobić serwer na wersji beta 1.2_02 lub starszej.

Opublikowano

Wygląda na to, że na starsze serwery nie da się w bić przez aktualny oficjalny launcher. Ja korzystam z MultiMC i bez problemu wbiłem na ten serwer.

Z tego co pamiętam to łóżka pojawiły się właśnie w wersji beta 1.3, więc jeśli tego nie chcesz to musisz zrobić serwer na wersji beta 1.2_02 lub starszej.

Jednak miałem online mode: true. Przepraszam za zamieszanie.

Wiem, że się pojawiły, jednak dopiero w wresji 1.4 zmieniały spawnpoint.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...