Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcielibyscie na takim serwerze zagrac?

XIFuji

?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcielibyscie zagrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam watpliwosc czy serwer wypali. Wiec chce sie was zapytac czy chcieli byscie zagrac na takim serwerze. A wiec przejdzmy do opisu serwera.

Opis:
Serwer FreeBuild + Survival + Dzialki, kolorowe rangi, 35 slotow, przyjemna administracja, spawn ogarniety, duze dzialki, mozliwy regulamin, autorskie pluginy takie jak: Bezpieczna Wymiana, Sklep.

Prosze o szybkie odpowiedzi.

Lubie Placki.

Opublikowano

Ahhhh.... Jak pięknie opisane, dużo informacji, i wiele tego, że aż mi zabrakło oczu do czytania.... A teraz przechodzimy do rzeczy, teraz co drugi temat to "Jaki typ serwera.....", ziomki, ogarnijcie, to wy tworzycie serwer czy gracze, jakiś random @MAROSKiNG napisał jakiś głupi temat i wy już non stop tworzycie takie tematy. Zanim coś takiego utworzycie to pomyśl "To ja tworzę serwer, czy gracz?", hmmm, udziel odpowiedzi na to pytanie i wtedy napisz, co chcesz...

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Serio to nie, nie zagrałbym, dlaczego nie? Bo już na starcie nie podchodzisz do sprawy na poważnie więc na jaką cholere będziesz stawiał serwer, gdzie będzie "MOŻLIWY REGULAMIN".... No bez przesady regulamin musi być na serwerze i to nie mały, tylko porządny który przyciągnie do czytania. Jak byś wszystko opisał szczegółowo to pokazałbyś że Ci na tym zależy, ale jak widzimy masz to gdzieś czy serwer wypali czy nie. Jak byś chciał aby wypalił to starał byś się z całych sił aby tak się stało. 

Btw. Rozwiń swoją wypowiedź bo nie będę odpisywał na takie błahostki.

Krytykę każdy musi przyjąć do siebie obojętnie jaka ona jest. Popraw to wszystko bo jako administrator serwer to się nie postarałeś.  

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...