Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaycesharp v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Działa owy skrypt? Nie mam chwilowo dostępu do lola,a na wieczór będę owego skryptu potrzebować :D

Za odpowiedzi lajki.

Pozdrawiam

Opublikowano

działą, ale polecam Ci bardziej skrypt jaycethetwerker

AHAHHAHAHAHAHHAHAHAH DOJEBAŁEŚ! JAPIERDOLE smiać mi się chce

sharpv2 ma o wiele szybsze combo + erotyczne zdjęcie pod ''z''

Opublikowano

Oho w c**j erotyczne XDDD

+ W takim razie kolega który preferuje skrypt JayceTheTwerker wypowie się na temat tego skryptu (czym się różni od JayceSharpv2 i co jest w nim tak dobrego).

+2 Kolega popierający JayceTheTwerker ma diament, natomiast JayceSharpv2 silver; komu wierzyć ? xD

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Oho w c**j erotyczne XDDD

+ W takim razie kolega który preferuje skrypt JayceTheTwerker wypowie się na temat tego skryptu (czym się różni od JayceSharpv2 i co jest w nim tak dobrego).

+2 Kolega popierający JayceTheTwerker ma diament, natomiast JayceSharpv2 silver; komu wierzyć ? xD

Ale po co po dywizjach wierzyć? Jaycem zacząłem grać pod koniec sezonu i wbiłem s2 z s5 od sierpnia 100 gierek huehue

Opublikowano

Uważasz, że jeśli przez 100 gier przeszedłeś 3 dywizje to grasz lepiej niż diament? Bez urazy ale według mnie to jest słaby wynik. 

legiae.png

Opublikowano

kwestia upodobania -.- nie każdy musi grać na tym samym skrypcie, mi np syndra/riosyndra bardziej podchodzi niz Gagong syndra. Dla mnie na d1 Jaycesharpv2 imo better,ale jak już mówiłem kwestia gustu . :D

Opublikowano

Uważasz, że jeśli przez 100 gier przeszedłeś 3 dywizje to grasz lepiej niż diament? Bez urazy ale według mnie to jest słaby wynik. 

K***a nie o to mi chodzi. Miałem ponad średnio 60 % win rate na sharpv2

Opublikowano

to nie dużo więcej niż 50%, jak na silver i to tak sobie. A więc jest ktoś kto popiera JayceTheTwerker i wypowie się na temat tego skryptu?

legiae.png

Opublikowano

JayceSharpV2 > wszystkie.

Ma szybsze combo (pakiety)

Lepszy poke (częściej trafia)

Insec - wciskasz domyślnie klawisz chyba G (najlepiej pod Twoim turretem) to Ci skrypt zflashuje za enemy i go wrzuci pod turret czy tam po prostu za ciebie za pomocą młota.

PS Jak Ci ktoś napisze, że masz hacki (dziwne Q+E) to nie zwracaj uwagi bo pewien koreańczyk tak samo robi.

Opublikowano

Tzn. chodzi mi o to, że Jayce rzuca Q w przeciwnika i od razu stawia swoje E w zupełnie inną stronę. Na 100% jest to bezpieczne/ Wygląda to dosyć nienaturalnie ;/

Opublikowano

Tzn. chodzi mi o to, że Jayce rzuca Q w przeciwnika i od razu stawia swoje E w zupełnie inną stronę. Na 100% jest to bezpieczne/ Wygląda to dosyć nienaturalnie ;/

No to o tym Ci napisałem. Poza tym zawsze się powinno rzucać najpierw Q a potem dopiero bramke bo koleś nie ma czasu na reakcję. Najbardziej co jest podejrzane to sposób stawiana bram ale właśnie tak best jayce'y robią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...