Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie umiem grac w LOLA

Arek98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,wczoraj uswiadomilem sobie ze bez L# nie umiem grac w Lola... wczesniej carrowalem gry bez tego a teraz tylko feed ,czy powinienem przestac uzywac L#?

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPytaja

Czit co pomaga grac  w lola ,robi combo  ,unika skill shotow itp ,ale nie pomogles mi........

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Grając na tym liczysz się z tym, że skilla większego mieć nie będziesz. Przyzwyczaiłeś się do grania na skryptach i teraz Ci będzie bez nich ciężko. Nic w tym dziwnego, dlatego ja w ogóle nie używam skryptów z BoLa/LeagueSharpa.

co to jest L#?

LeagueSharp w skrócie L# - Jest to program, który umożliwia używanie skryptów w grze.

Opublikowano

@Zarax

Nom , z  4 lata temu mialem konto na Lolu ,gralem tam z rok i przestalem , teraz wydaje mi sie ze kiedys gralem lepiej niz teraz , jak sobie przypomne jak co runde carrowalem a teraz albo feed albo DC ( no nie widze sensu zeby grac z 2/12/1 ) . Niewiem czy poziom Lola sie zwiekszyl czy to przez tego Sharpa  :(

Opublikowano

@Zarax

Nom , z  4 lata temu mialem konto na Lolu ,gralem tam z rok i przestalem , teraz wydaje mi sie ze kiedys gralem lepiej niz teraz , jak sobie przypomne jak co runde carrowalem a teraz albo feed albo DC ( no nie widze sensu zeby grac z 2/12/1 ) . Niewiem czy poziom Lola sie zwiekszyl czy to przez tego Sharpa  :(

Jak ty jesteś w goldzie na L#, to jest coś nie tak.

647041416238306889721.png

Opublikowano

@szelkoffy

Emm po pierwsze gre zaczalem w polowie wakacji tego roku , wbilem tylko golda ( bez L# ani  nic takiego)  i przestalem grac Rankedy bo chcialem tylko skina i nic wiecej , a na L# gram tylko na normalach , teraz tez nei gram na rankedach bo nie chce mi sie ,a rankedy mam zaczac w nowym sezonie . Wiec nie wiem o co Ci chodzi

Opublikowano

Arku, dziękuję Ci za pierwszego posta. Właśnie opisałeś 90% osób, które korzystają z tego typu wspomagaczy B) . 

Jeżeli interesuje Cię jedynie dywizja i jak największe winratio - śmiało graj na #L

Jeżeli chcesz odczuwać dużo większą satysfakcję ze swoich osiągnięć - przestań używać tego programu

Druga opcja nie jest drogą na skróty. Od Ciebie zależy czy dopadnie Cię kryzys jeśli oczekiwane efekty będą różnić się od tych rzeczywistych. Osiągnięcie wszystkiego samemu nie jest proste ale daje naprawdę pozytywnego kopa. Polecam  ;)

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś przestać grac na L# i odrazu najlepiej przestac grac w lola jak bez tego lamisz :) . A jak juz masz mzostac to boty ew. Normale only  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...