Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Titan i Epsilon zdyskwalifikowane z DreamHack Winter

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic dziwnego, ciekawy jestem jak ta sytuacja potoczy się dalej. Po banie na Kubiku i Emilio wątpię że teraz Valve się pomyliło szczególnie że gracz EP a dokładniej SF przyznał się że faktycznie używał czitów i topowi gracze zostali wymienieni z jego ust między innymi gracze Virtus.pro. Izak dostał info że te czity były dobrze przygotowane bo ściągało się je z work shop'u. 

Ps. Dwa suchary

Gdzie pojedzie KQLY na VACacje? Do KELIforni

Gdzie pojedzie SF na VACacje? Do San Francisco 

Z tego co Prawuś mówił to eq SF warte było 2k dolarów. Tak wyglądało jego eq przed banem:

10687181_606946079428221_109628710366238

Pogłoski również są na temat NBK choć to jest sprawa poboczna gdyż jego akcja na której każdy stwierdziłby że jest odpalony była na lanie więc wątpliwa sprawa ale fakt faktem akcja była dziwna, niestety nie mogę znaleźć tego na yt bo wczoraj to u Izaka na stream widziałem akcje gdzie NBK z cz'em stał na szpulach na inferno i wsadził 3 głowy przez smoke'a gdzie gracze stali w trzech różnych miejscach i to była typowa akcja gdzie on ich widział bo nie wiem jakie trzeba by było mieć zdolności by wsadzić 3 głowy i to jeszcze perfekcyjne nie widząc nikogo. 

Swoją drogą, gracze Fnatic też zostali obrani na celownik. Szczególnie jak po internecie wędruje dość dziwna akcja Olof'a. Nie za bardzo wiem jak to wytłumaczyć: http://fragbite.se/fragtv/video/1952/olofm-vs-navi

Ostatnie ciekawe info, Kioshima  wyczyścił swoje eq, od kilku godzin wszystkie itemy gdzieś "zniknęły" czyżby się czegoś obawiał? ^^. Co prawda na swoim FB napisał że został okradziony lecz nie chce mi się za bardzo wierzyć że dałby się nabrać na typowe zagrywki screamów. Do tego sam fakt że nagle po fali banów ktoś okradł go z eQ, ciekawa zbieżność przypadków :D.

Co jak co ale robi się śmiesznie :D. Ale tak prywatnymi przemyśleniami według mnie nikt z Virtus.pro NiP'u i NAVI nie poleci, nie czarujmy się że formy na mistrzów świata nie mają (nie obrażając nikogo) i chyba wystarczającym dowodem na VP jest to że potrafili nie raz przegrywać mecze z o wiele wiele słabszymi drużynami od siebie. Czas pokaże ;)

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw

SF nic o tym nie mówił, nie wierz we wszystko co pisze na HLTV.

"Te cheaty, to nie jest tak, że możesz je zobaczyć stojąc za zawodnikami i patrząc w ekran, to działa inaczej, to coś jak doping u sportowców"-niezła jazda.

Szkoda tylko reszty zawodników, że przez keliego i sf nie pojadą na DH :(

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Alternatyw

"Te cheaty, to nie jest tak, że możesz je zobaczyć stojąc za zawodnikami i patrząc w ekran, to działa inaczej, to coś jak doping u sportowców"-niezła jazda.

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. :) 

Są drużyną, niech cierpią :) 

w83od2.jpg

Opublikowano

KQLY wydał oświadczenie i przyznał się do używania czitów. Na jego FB znalazł się wpis, tutaj macie spolszczoną wersję:

Jak można było zaobserwować wczoraj, Zostałem zbanowany przez VAC, i niestety to było uzasadnione.

Chciałem powiedzieć, że jest mi naprawdę przykro dla wszystkich ludzi
, którzy wspierali mnie, jestem świadomy, że moja kariera jest zakończona i zostawiłem mój zespół w bardzo złym stanie 

Na końcu sierpnia umieszczono mnie w programie supex0, wyjaśnili mi, 
że wielu graczy używa tego. Ja zainteresowany i zaciekawiony spróbowałem. 7 Dni testowałem na publicznych serwerach MM..

Nie używam już tego, p
o prostu chcieli bym dołączył do Titan i nie trzeba było brać niepotrzebnego ryzyka, 
podczas gdy miałem wszystko, co potrzebne: zespół wysokiego szczebla, solidna konstrukcja...
 Moja ciekawość mnie wyjebała i dzisiaj moja kariera CS jest skończoną po 12 latach spędzonych nad grą.

Zgubiłem wszystko i nie spodziewam się żadnego współczucia,
 Niestety wszystko zatrzymuje się tutaj i po raz kolejny, 
przepraszam że was zawiodłem.

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw

Szymiko najebałeś się ziomeczku?

Myślisz że reszta drużyny nie wiedziała że ich teammate cheatuje? XDDDD

Wcale mi ich nie szkoda. Czekam tylko na tą parodię CS'a w wykonaniu fnatic na DH.

@Alternatyw c**j z jego EQ, 2k dolarów to nic w porównaniu do wartości samego konta, a mianowicie konta z 2-digitowym SID'em wartego ponad 10 tyś dolarów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...