Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift

L3iTR0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nexon zmienił rangę od której można było giftać czy co? Wchodzę sobie na low konto gdzie zbierałem GP i chciałem kumplowi oddać klucze bo mu wiszę, mam rangę ssg1, wchodzę w sklep tam gdzie są klucze, patrzę a tu przycisk gift świeci się na szaro... Wcześniej normalnie z takiej rangi dało się wysyłać klucze a teraz? Nie wiem czy to błąd gry czy zrobili to specjalnie. Wie ktoś coś na ten temat?

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Siema. Nexon zmienił rangę od której można było giftać czy co? Wchodzę sobie na low konto gdzie zbierałem GP i chciałem kumplowi oddać klucze bo mu wiszę, mam rangę ssg1, wchodzę w sklep tam gdzie są klucze, patrzę a tu przycisk gift świeci się na szaro... Wcześniej normalnie z takiej rangi dało się wysyłać klucze a teraz? Nie wiem czy to błąd gry czy zrobili to specjalnie. Wie ktoś coś na ten temat?

Tak z tego co słyszałem to teraz trzeba większy lvl (SFC1). Też miałem dzisiaj z tym problem ;/

Opublikowano

Beznadziejnie w takim razie dobijać jeszcze trzeba 3 rangi czyli tak na oko z 3-5h jak dla mnie xD

Ale nexon mnie juz na prawde zaczynac irytowac utrudnia gre :/

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...