Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić BF4?

WolfDren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest wykorzystanie silnika Frostbite do poprzedniej odsłony gry?

Czy opłaca się kupić BF 4 czy lepiej czekać na Hardline?

Opublikowano

Bf4 spoko.  Wrześniowy patch dodał dużo zmian w opcjach, jak i poprawił grę pod względem rozgrywki(netcode/niewidzialne ściany itp.). 

Niestety ostatni patch z nowym DLC zyebał troszkę grę. Gra częściej się tnie i laguje, lecz wyłączenie origina w grze znacznie niweluje ten problem(nie do końca, ale w większości).

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

BF4 wbrew temu co mówią niektórzy jest jak najbardziej grywalny i godny zakupienia. Jeśli już zdecydujesz się na zakup, to polecam edycję premium. Mapy z dodatków (no, może poza Final Stand, ale to już jak kto woli) zapewnią Ci przynajmniej 140h gry bez uczucia nudy. W porównaniu do poprzedniej części, jakiegoś wielkiego przeskoku nie było, jednak mimo to wyszło świetnie (pomijając problemu na początku, spokojnie - zostały one rozwiązane wraz z ostatnim patchem). Kupić BF4 czy czekać na Hardline? Moim zdaniem aktualnie warto wydać parę groszy na BF4. Nie to żebym wątpił w Hardline, bo liczę, że zdobędzie uznanie wśród graczy, jednak to będzie coś innego niż BF4.

lts2.png

Opublikowano

BF4 wbrew temu co mówią niektórzy jest jak najbardziej grywalny i godny zakupienia. Jeśli już zdecydujesz się na zakup, to polecam edycję premium. Mapy z dodatków (no, może poza Final Stand, ale to już jak kto woli) zapewnią Ci przynajmniej 140h gry bez uczucia nudy. W porównaniu do poprzedniej części, jakiegoś wielkiego przeskoku nie było, jednak mimo to wyszło świetnie (pomijając problemu na początku, spokojnie - zostały one rozwiązane wraz z ostatnim patchem). Kupić BF4 czy czekać na Hardline? Moim zdaniem aktualnie warto wydać parę groszy na BF4. Nie to żebym wątpił w Hardline, bo liczę, że zdobędzie uznanie wśród graczy, jednak to będzie coś innego niż BF4.

BF4 warto kupić, ponieważ ja na samej podstawce mam 140h+ i mi się nei znudziła. :) Jak jeszcze dojdzie premium i mapy/bronie z DLC to w ogóle będzie granie. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Pisałem wcześniej to napiszę i teraz - bf4 to szit, nie polecam kupować i radziłbym poczekać na hardline. Jeżeli grałeś w trójkę i bardzo Ci się podobał oraz oczekujesz czegoś nowego czy efektywnego od bf4 to odradzam kupna.

Opublikowano

Czy wykorzystanie silnika w hardlinie jest owiele lepsze niż w bf 4?

Odnośnie bf 3:

Trójkę od dawna posiadam ale nie mogłem w nią grac z powodu kiepskiej karty graficznej.

Tera mam problemy z graniem w trójkę bo mam problemy z komputerem podczas wgrania w nią.

Ale wymagania gry spełniam ale nie wiem co jest z tym.

Opublikowano

Czy wykorzystanie silnika w hardlinie jest owiele lepsze niż w bf 4?

Odnośnie bf 3:

Trójkę od dawna posiadam ale nie mogłem w nią grac z powodu kiepskiej karty graficznej.

Tera mam problemy z graniem w trójkę bo mam problemy z komputerem podczas wgrania w nią.

Ale wymagania gry spełniam ale nie wiem co jest z tym.

Hardline to ten sam silnik, ale destrukcja otoczenia jest na mniejszą skalę.

Skoro w BF3 masz problemy, to za zakup BF4 się lepiej póki co nie bierz. I podaj sprzęt, bo "spełniać wymagania" to on sobie może.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...