Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP limit na mbota w Pionner sro...?

bladder4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gdyż wbiłem kilka max lvl na servie Pionner więc stwierdziłem czemu nie zrobić całego pt albo choc jeszcze ze dwa trzy chary lecz wystąpił problem gdyż jak mam włączone trzy boty w grze to gdy włączam 4 to dostaje dc na wszystkich jest jakiś sposób żeby to ominąć? i włączyć więcej niż 3boty? proszę o odpowiedz bądz wrzucenie jakiegoś programu dzięki któremu włącze więcej botów.
Z góry dziękuje.

Opublikowano

Botów samych w sobie można odpalić i 10000000 jak Ci komputer na to pozwoli.
Jest napisane wyraźnie w regulaminie pioneer sro :

1. Botting is allowed , IP-Limit for max. 3 Accounts.

Ale ja tutaj nie umoralniam w końcu to Multi Player Cheats forum:'p

Więc trzeba skorzystać z proxy/innego ip.

U mnie jest to uproszczone - mam internet stacjonarny i mobilny, więc 3 konta/ip = 6 w moim przypadku.

Wiem, że w mbocie jest funkcja proxy(zmiany ip na inne) lecz nigdy z niej nie korzystałem.

Postaram się coś znaleźć i szybko napisać jak to się konfiguruję :')

Pozdrawiam.

Opublikowano

oo kurczę dziękuję Ci strasznie chyba pierwszy raz dostałem poważną odpowiedz na pytanie a nie odesłano mnie do innego wątku albo zamykano temat.
Dziękuję i czekam na odpowiedz;)

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Ok. 
A więc poczytałem troszkę i... Za odpowiednie proxy trzeba niestety zapłacić...

7$/miesiąc w górę za ok 10 ip co w tym przypadku pozwoliłoby na włączenie 30 sro_client'ów + 3 z oryginalnego ip komputera = 33 konta.

Niestety nie znalazłem żadnych darmowych proxy, które umożliwiłyby włączenie clienta.

Pozdrawiam.

PS:Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem - PM (Pomogę Ci)

Opublikowano

Kurcze wszystko ok ale kasy realnej niechce mi sie na gre wydawac;p.
Powiem Ci tak tez cos pogrzberałem i sciagłem hook shielda i podzialal zmienil mi ip i wlaczylem wiecej mbotów z charami lecz co z tego jak po zalogowaniu do gry mbot sie wylogowywuje bo hook jemu tez ip zmienia i tak jakby niebyl zalogowany ;/ kurcze ciezka sprawa co o tym myslisz?;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...