Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaktualizowany! + Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już któraś aktualizacja z rzędu która kasuje skrypty ;/ Ja na jungle polecam Vi i Kazika oprócz tych co wymieniłeś ;)

153xova.png

Opublikowano

Przepraszam, ze tak od tematu odbiegam. Ale gogel123, po 1 przestan nabijac posty, po 2 zglaszam go, po 3, idioto (nazywam rzeczy po imieniu) nie pytam sie czy komus usunelo, tylko co jest grane.

Opublikowano

Na jungle polecam shaco ( bez skryptów ) 

A ze skryptami wymiata xin ';)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Przepraszam, ze tak od tematu odbiegam. Ale gogel123, po 1 przestan nabijac posty, po 2 zglaszam go, po 3, idioto (nazywam rzeczy po imieniu) nie pytam sie czy komus usunelo, tylko co jest grane.

Po 4 mnie nie interesują te posty możecie mi tą liczbę usunąć i nie nabijam tylko napisałem że są takie przypadki którym nie usunęło skryptów,pomyśl.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Nikt tu nie pytal o takie przypadki, wiec pomysl o.O' ktos jak powie przy Tobie, ze go zab boli to mu odpowiadasz "a mnie nie" ?...

Wracajac do tematu, Czyli Xin? A jak sprawuje sie w nowej jungle? I jak go budowac?

Opublikowano

Amumu powinien rozwalić jungle w s5.

Ponadto skrypt, bodajże StonedAmumu.exe trafia 9/10 "Q" oraz idealne ultimate.

Tak btw. Amumu na większości serwów przez znaczny czas jest TOP1 w % wygranych meczy.

QUhIR7.png

Opublikowano

Amumu powinien rozwalić jungle w s5.

Ponadto skrypt, bodajże StonedAmumu.exe trafia 9/10 "Q" oraz idealne ultimate.

Tak btw. Amumu na większości serwów przez znaczny czas jest TOP1 w % wygranych meczy.

Niby tak ale to w końcu Amumu.. bez ogarniętej drużyny możemy przegrać. Chodzi o to, że łatwo go counter junglować a jak Twój team Ci nie zejdzie pomóc do jungli to masz problem. Z buffami podobnie.

Opublikowano

Niby tak ale to w końcu Amumu.. bez ogarniętej drużyny możemy przegrać. Chodzi o to, że łatwo go counter junglować a jak Twój team Ci nie zejdzie pomóc do jungli to masz problem. Z buffami podobnie.

Śmiem w to wątpić.

Idąc amumu pod full ap, w late robi teamfight 1v5.

Nie wierzysz? Sprawdź.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...