Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za mouse recorder jest ban?

piootr25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby nie bo to jak byś Ty ruszał myszką widzi gra, lecz z drugiej strony żaden człowiek w kółko by nie klikał  w te same punkty. Tak mi się wydaję. czyli nie wiadomo ; )

😅

Opublikowano

Jeżeli masz szczęście i w momencie puszczanie twojego pseudobota  BP nie sprawdzi logów z playerinputa  to nie dostaniesz, ale zawsze możesz mieć też pecha :P To pewnie też zalezy ile ładujesz kasy w gre :D jak duzo to prawdopodobieństwo bana spada wraz z każdą złotówką przelaną na konto BP :D

cupakgame.jpg

Opublikowano

@WE*DIE*TOGEDER

"Bot - jest to program w grach online który tak jak robot [stąd nazwa] gra za ciebie i wykonuje proste czynnosci przy których gracz musiał by godzinami klikać jeden przycisk."

Tak więc na chłopski rozum bot to program który w kółko wykonuję daną czynność za Ciebie w tym przypadku klikane myszką.

Ale co ja tam wiem :)

😅

Opublikowano

Sranie w banie. Za klikacza nie dostaniesz nic, bo to nie bot.

Skad sie tacy ludzie biora jak ty ? po co gadac co kolwiek jak nie majac zadnej wiedzy na ten temat ? jak kolega wyzej napisal notke co to jest bot, takze zawsze gdy sie uzywa czegos tam macro itp jest ryzyko wyłapania bana niestety 

Opublikowano

wiesz co to jest mouse recorder ? nie sądze. To nagrywa ruchy myszki potem np. wlacza peta naprawia....... a jak by za takie powtarzanie był ban to nie wiem czy ktoś jeszcze by został w tej grze. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

wiesz co to jest mouse recorder ? nie sądze. To nagrywa ruchy myszki potem np. wlacza peta naprawia....... a jak by za takie powtarzanie był ban to nie wiem czy ktoś jeszcze by został w tej grze. Dziękuje dobranoc.

chory czlowieku sam sobie przeczysz nagrywanie ruchow jak powiedziales i to jest powtarzanie tych samych ruchow do znudzenia i za to nie ma bana ? np. pixel bot nie dziala na zasadzie mouse recordera ? tylko do tego jeszcze dochodzi image search i za pixele no poszly bany ? . Wal sie i rownierz dobranoc 

Opublikowano

chory czlowieku sam sobie przeczysz nagrywanie ruchow jak powiedziales i to jest powtarzanie tych samych ruchow do znudzenia i za to nie ma bana ? np. pixel bot nie dziala na zasadzie mouse recordera ? tylko do tego jeszcze dochodzi image search i za pixele no poszly bany ? . Wal sie i rownierz dobranoc 

Sorry kolego ale to jako pierwszy zacząłeś bluzgać na innych. To, że mouse recorder może zostać uznany za bota to może i zgoda ale jest to nie do wykrycia w logach nie zapisze się czy robisz tą czynność ruszając myszka czy też nie. Więc uważam, że nie można dostać za to bana. 

Opublikowano

Bardzo dziwne ciekawe jak mu to udowodnili??? a co robił tym klikaczem?

to pusc teraz na 24h klikacza i kazdy pomysli ze to ty siedzisz non stop i zbierasz skrzynki bez przerwy chodzby na 30sec hehe ludzie nie robcie sobie jaj 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...