Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia dotycząca giełdy.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem dzisiaj do dział giełda i jak się okazało jest on dla mnie bardzo nieczytelny.

Zapraszam do tego subforum i sami oceńcie: http://www.mpcforum.pl/forum/787-gry/

Moja sugestią jest usunięcie tych przedrostów, banerów czy jak Wy to tam fachowo nazywacie.

Gm'i bardziej będą przykładać się do nazewnictwa tematów i o wiele lepiej to wszystko będzie wyglądać.

Co Wy myślicie na ten temat?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wg mnie dobrze jest jak jest teraz. Zbędne są zmiany. Łatwo wyszukać, czy jest do kupienia/sprzedania/wymiany. Do tego prefixy typu "PC", itp. A nazwy tematów napisane przez użytkowników, jakoś nie są złe i wiadomo o co chodzi :) Chyba, że źle zrozumiałam, o co CI chodzi.

Nie.

Jedynie, co można by było zmienić, to kolory. Bo są zbyt jednolite.

Chociażby zmienić Sprzedam/Kupię/Wymienię.

Opublikowano

Cały ten system został dokładnie przemyślany przez małe grono osób, dlatego nie.

Opublikowano

Cały ten system został dokładnie przemyślany przez małe grono osób, dlatego nie.

Rozumiem, ale czy jest on przemyślany pod względem użyteczności dla użytkowników.

Moim zdaniem nie.

Nie liczy się to, kto i ile przy tym siedział, ważne jest żeby było to przejrzyste dla użytkowników i to ich opinię przede wszystkim chciałbym zobaczyć.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Wg mnie dobrze jest jak jest teraz. Zbędne są zmiany. Łatwo wyszukać, czy jest do kupienia/sprzedania/wymiany. Do tego prefixy typu "PC", itp. A nazwy tematów napisane przez użytkowników, jakoś nie są złe i wiadomo o co chodzi :) Chyba, że źle zrozumiałam, o co CI chodzi.

Nie.

f

Opublikowano

Nie. Zawsze mogłem i nadal mogę się rozczytać w tym wszystkim. A jeżeli czegoś szukam konkretnego to włączam wyszukiwanie pod F3 :>

Opublikowano

Moim zdaniem prefiksy "wersja fizyczna", "licencja", "przedmiot wirtualny" jest niepotrzebna. Wydaje mi się, że jeśli ktoś w nazwie tematu napisał, że sprzedaje konto premium w MC, to nie trzeba traktować użytkownika jak kogoś ograniczonego i mówić mu, że jest to licencja. Zwłaszcza, że dzięki temu, same prefiksy zajmują pół szerokości strony, co nie wygląda ciekawie (no, może tylko na moim małym ekraniku :().

Reszta jest, moim zdaniem, pożyteczna - można by się jeszcze zastanawiać nad zmianą kolorów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nie.

Jedynie, co można by było zmienić, to kolory. Bo są zbyt jednolite.

Chociażby zmienić Sprzedam/Kupię/Wymienię.

Opublikowano

Nie muszą te banery, czy jakoś tak, być widoczne. Wystarczy wprowadzić filtry, które powinny być już dawno.

Opublikowano

Rozumiem, ale czy jest on przemyślany pod względem użyteczności dla użytkowników.

Moim zdaniem nie.

Nie liczy się to, kto i ile przy tym siedział, ważne jest żeby było to przejrzyste dla użytkowników i to ich opinię przede wszystkim chciałbym zobaczyć.

Zgadzam się. Chaos tam panujący jest okropny. Nie idzie znaleźć konkretnej rzeczy, dlatego jestem na tak ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

maksymalnie 2/3 tagi powinny być

oczywiście jestem za

te małe grono osób zjebało sprawe i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, o czytelności nie ma tu nawet mowy, a czytelność forum jest sprawą priorytetową

Opublikowano

Nie. Zawsze mogłem i nadal mogę się rozczytać w tym wszystkim. A jeżeli czegoś szukam konkretnego to włączam wyszukiwanie pod F3 :>

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...