Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAGI W LOLU

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema czy wy też tak macie dopóki nie wporwiadzili tego patcha miałem ZAWSZE te skromne 80 fps na tych samych detalach gram i co sie okazuje gdy jestem zdala od akcji mam 80 - 90 fps ale wchodzac do głupiej jungli moje fps spadają do 15-20 ja sie pytam co to kur.... jest ktoś pomoże ?

Opublikowano

a ja właśnie mam tak ze dopóki nie zetknę się z jakim kolwiek minionkiem to mam normalne fps ale gdy jest w poblizu minon spadaja do 15-20 z 80 paru jest to wkurw... ze tak powiem iż gram wyłącznie jungle a robić jungle czy ganki na 15 fps ciutek mało wykonalne 

Opublikowano

Po patchu mam dokładnie to samo. Normalnie mam 50-60 fps na luzie ,a bijąc minionki ,jakiegoś gracz spada mi do 15-25. Jest to strasznie wkurzające. Kartę graficzną mam co prawda słabą i gram na najniższych ustawieniach (co mi nie przeszkadza) ,ale te spadki denerwują ogromnie. Przed patchem normalnie działało + dodatkowo przez pierwsze 15 min po patchu okno logowania mi się zbugowało. Mam nadzieję ,że to się zmieni ,coś się uda zrobić by nie było takich spadków, ,bo nie mam ochoty tak grać ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...