Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginy oraz jaka komenda na permisje używania komendy /online?Po

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, podałby ktoś na plugin " zabezpieczenie przed X-RAY, kill aura " oraz widziałem na jednym serwerze , że zbroje się stackowały, miecze takie same, wytrzymalosc tracila sie po kolei.

Mam jeszcze taką prośbę wie ktoś może jaka jest komenda na permisje, żeby gracz mógł używać komendy /online ?

Pomocy , jak to zrobie to jutro startuje z fajnym survivalem, zostanie udostępniona publikacja :)

x

Opublikowano

trzymając miecz wpisz /more a gdy chcesz otrzymać od razu w stacku (64) użyj /i <ID>     ilość przyznanych przedmiotów zależy od wartości zapisanej w essentials (nie pamiętam dokładnie w którym miejscu)

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Sory za spamowy post pod postem, ale nie mogę nacisnąć opcji edytuj, musiałbym nową przeglądarkę zainstalować, coś się zrypało ale to potem naprawię.

Otóż

trzymając miecz wpisz /more a gdy chcesz otrzymać od razu w stacku (64) użyj /i <ID>     ilość przyznanych przedmiotów zależy od wartości zapisanej w essentials (nie pamiętam dokładnie w którym miejscu)

Komenda jest jedynie dla admina, wpisujac more otrzymujesz 64 miecze, a ja chce żeby te co mamy w ekwipunku, łączyły się, a wyrzymałość by niszczyła się po kolei.

Przykładowo:

3 miecze = 300 % wytrzymalosci

i podobnie schodzi wytrzymalość jak w pierwszym mieczu, tylko w tych trzech - trzy razy wolniej..

Nagrodzę za każdą pomoc + , można załapać 3 plusy za podeśłanie plugin na stackowanie - 1, jakiegoś działającego anty-cheata, sprawdzałem "Anty-Cheat" dalej można cheatować. "NoCheatPlus" - jedynie wyłącza latanie na huzuni - 2 oraz za pomoc w temacie "Nie działające oczekiwanie na teleportacje po ustawieniu delay oraz cooldown na 3" - 3 :) Liczę na dobre chęci :D

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...